афера с колежката

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Разбрах, че Пламен има афера с колежката си Силвия, когато съпругът й Дони почука на вратата ни, след като мъжът ми беше тръгнал на работа. Дони каза, че е наел частен детектив, който разкрил, че Силвия прекарва почти цялото си време с Пламен.

Според наранения мъж, жена му беше влюбена в съпруга ми. Дони ми разказа, че е помолил Пламен да спре да се вижда с жена му и го предупредил, че в противен случай ще ми каже за аферата им. Но съпругът ми не спазил обещанието си. Бях съсипана от мъка, когато разбрах за изневярата на законната си половинка. По-късно същата сутрин се срещнах с Пламен извън офиса му. Той отрече, че ме е мамил и ме увери, че със Силвия са просто приятели.

Повярвах му, но го помолих да изясни недоразумението между Силвия и нейния съпруг. Шест години след като с Пламен се оженихме, той напусна работата си и започна собствен бизнес. Понякога заради натоварения си график, се случваше да преспива извън дома ни. Когато го предупредих, че напрегнатият му начин на живот ще се отрази на здравето му, той заяви, че се налага да сключва нови бизнес контакти. Преди това рядко излизаше след работа, предпочиташе да си стои у дома с мен. На Свети Валентин изпратих на съпруга си букет цветя в кабинета му. Това беше моят начин да покажа на Силвия, че със съпруга ми сме все още близки. Няколко месеца след това тя подаде оставка. Бях облекчена от решението й.

Напускането й не промени отношенията ми с Пламен, напротив – нещата се влошиха, когато забременях с втория си син. Бях вечно уморена и повръщах през по-голямата част от бременността, но той не се интересуваше от състоянието ми. През следващите няколко месеца двамата все повече се отдалечихме един от друг. Една сутрин около 4 ч. получих обаждане от негов приятел, който ме уведоми, че Пламен е обвинен в насилие и е в ареста.

Шофирах бясно до полицейското управление. Бях бременна в седмия месец. Когато го освободиха в късния следобед, се чувствах объркана и ужасно несигурна. Крещейки го обвиних, че съм се омъжила за насилник. Пламен отрече обвиненията, твърдейки, че е бил обвинен погрешно. Странно, но след спора започнахме да общуваме повече и за известно време стоплихме ледовете между нас. За съжаление месец след като родих втория ни син, се върнахме там, откъдето започнахме. Пламен прекарваше цялото си свободно време с приятелите и колегите си и това ме караше да се чувствам изолирана от живота му.

Всеки път, когато го питах къде отива, той се ядосваше. А понякога в разгара на спора ме буташе и удряше. Съмнявах се, че нещо е наред с мъжа ми, затова наех частен детектив да го проследи. Детективът потвърди подозрението ми, че мъжът ми все още се вижда със Силвия. Не можах да сдържа гнева си и още същата вечер му заявих, че знам за него и неговата афера с колежката.

Изведнъж, в рамките на няколко секунди Пламен притихна. Фактът, че толкова години се срещат зад гърба ми, направи ситуацията още по-непоносима и твърдо му съобщих, че искам развод. След като разбра, че е разкрит, съпругът ми започна да ме умолява да му простя грозната афера с колежката. Съжалението му изглеждаше искрено и напълно сърдечно. Той ме уверяваше, че още ме обича и иска да запазим семейството си. От своя страна свекървата и баща ми също ме умоляваха да му простя.

Трогната от разкаянието на съпруга си, реших да му дам още един шанс. Твърде много години и любов бяхме инвестирали в брака си, да не говорим за двете красиви момчета, които създадохме. Бях готова да направя всичко необходимо, за да спася семейството ни. Консултирах се с психолог и започнах да чета книги за самопомощ и взаимоотношения, за да се почувствам по-уверена.

Спрях да обвинявам мъжа си в изневяра, но се питах дали можех да бъда по-добра съпруга. Разбрах, че може би съм приемала съпруга си за даденост, защото измина доста време, откакто за последно му показах каквато и да било признателност. Също така постоянно се оплаквах от своето безсилие и стрес. Пламен забеляза, че полагам истински усилия да спася брака ни. Спрях да разпитвам къде и с кого излиза. Вместо да се оплаквам през цялото време, се съсредоточих върху всички хубави неща, които имах. Опитах се да бъда друг човек и успях. Успях и да си го върна!Мъката на една зарязана жена: Заради предсказанието на ясновидка, приятелят ми отказа да се ожени за менНашата история започна през един прекрасен ден в университета, когато за първи път срещнах погледа м…Sep 30 2019skafeto.com

Мъката на една съпруга: Доскоро бях идеалната домакиня, сега съм само един излишен товарИзминаха четири години, откакто Запрян влезе в живота ми. С течение на времето се събрахме да живеем…Sep 19 2019skafeto.com