бившата си съпруга

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Заради бившата си съпруга загубих всичко, на което някога съм държал. Постъпките й ме накараха да я намразя с цялата си душа. Още когато я запознах с майка ми, тя ме предупреди, че Павлина не е жената, която ще ме направи щастлив. Как съжалявам днес, че не послушах съветите й. Затворих си очите пред явната истина и сега плащам жестока цена за наивността и глупостта си. Малко след като сключихме брак, Павлина забременя. За да има съпругата ми спокойна бременност, купих апартамент, обзаведох го, а за бъдещото си дете подредих най-топлата и слънчева стая.

Когато синът ми Дани ми се роди, бях на седмото небе от щастие. За съжаление радостта ми се оказа временна. Много скоро след раждането, жена ми се промени. Стана нервна, раздразнителна, злобна и вечно търсеща скандали. Не знаех причината за странното й поведение, но когато един ден се прибрах от работа, видях, че си е събрала багажа и ме е напуснала заедно с детето. Истината се оказа съвсем проста – жена ми имаше любовник, с когото поддържали връзка, още преди сватбата ни.

Надявах се, че ще й дойде умът в главата, но няколко месеца по-късно, тя подаде молба за развод. Бях шокиран: не очаквах подобен развой на събитията. Една вечер любовникът й ме причака и поиска да напусна апартамента, защото по право принадлежал на Павлина. Отговорих му, че когато ми върне парите, които съм дал за жилището, тогава ще се изнеса. Известно време след това разводът беше факт. Съдът й присъди апартамента и определи режим на лични отношения със сина ми, но бившата ми възпрепятства всячески срещите между нас.

Опитах се да поговоря с нея и единственото, което постигнах е, че подаде жалба срещу мен в полицията. Най-безсрамно и нагло, бившата ми съпруга твърдеше, че е жертва на насилие от моя страна. Не знам какво лошо сторих на тази жена, че направи всичко възможно, за да ме унищожи? Обичах я, осигурих й нормален живот, грижех се за нея, а в отговор тя ми заби нож в гърба. Взе ми всичко, което притежавах и обичах. Сега я мразя толкова силно, колкото някога я обичах.

Виж още:Мъката на един предан син: Откакто съпругата ми научи, че помагам на майка си, у дома настъпи адДнес ще ви разкажа за голямата си мъка – мъката на един предан син. Отгледан съм от самотна майка. В…Dec 11 2019skafeto.com


loading...