бившия ми

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Изминаха повече от три години, откакто прекратих връзката си с бившия ми приятел. Обичах го, но той се оказа истински социопат. Ревнуваше ме от колеги и приятели, дори ми забрани без негово позволение да се срещам с роднините си. Непрекъснато ме заплашаваше и вдигаше скандали.

Чашата на търпението ми преля, когато ме заключи два дни в апартамента си, за да не отида на вечерния бал в университета. Веднага щом ме освободи, тайно си събрах багажа и се преместих в друг град. Година по-късно се запознах с Дони и не след дълго се влюбихме един в друг.

Връзката ни вървеше чудесно, затова решихме, че е време да се оженим. На сватбата поканих всички приятели и роднини. В разгара на тържеството забелязах, че съпругът ми изведнъж изчезна. Гостите се шегуваха, че е избягал, но въпреки майтапите им, сериозно се притеснихме.

Издирвахме го повече от два часа, ала от него нямаше следа. И тогава дойде фаталният смс с поздравителен текст и снимка на пребития ми мъж. Оказа се, че по този начин бившият ми е решил да ме поздрави.

След първия смс последва и втори с предупреждение, че същата съдба ще сполети всеки мъж, който иска да бъде с мен. Малко по-късно кумът откри Дони да лежи безпомощен на съседната улица и спешно го откара в болницата.

Лекарите установиха сътресение на мозъка и множество фрактури. Никога не съм предполагала, че ще прекарам сватбената си нощ в болницата. Подадох жалба в полицията срещу бившия ми и се надявам компетентните органи да вземат мерки, за да мога веднъж завинаги да се отърва от това чудовище.

Виж още:Мъката на една зарязана жена: Заради предсказанието на ясновидка, приятелят ми отказа да се ожени за менНашата история започна през един прекрасен ден в университета, когато за първи път срещнах погледа м…Sep 30 2019skafeto.com

Мъката на една съпруга: Доскоро бях идеалната домакиня, сега съм само един излишен товарИзминаха четири години, откакто Запрян влезе в живота ми. С течение на времето се събрахме да живеем…Sep 19 2019skafeto.com