коя е истинската вдовица

Историята на моя живот само потвърждава правилото, че всичко на този свят се заплаща. Бях последен курс в гимназията, когато започнах връзка със семеен мъж.Мъката на една снаха: Много късно проумях саможертвата на свекърва миНаскоро погребах свекърва си. Въпреки че не бяхме в добри отношения и на практика не поддържахме връ…Jul 5 2019skafeto.com

Марин беше с шестнадесет години по-възрастен от мен и баща на три деца. Колко сълзи и болка причиних на нещастната му съпруга. Няколко пъти жена му ме причака пред гимназията, умолявайки ме да не оставям децата й без баща. Надменно й отвръщах, че не съм виновна за проблемите им в брака, блъсках я да се махне от пътя ми и с приятелките ми под ръка отминавахме, подигравайки се на разплаканата жена. Любовната ми афера приключи, когато забременях. След бурен скандал с любовника ми, няколко дни по-късно направих аборт и приключих всякакви отношения с Марин.

Изминаха години. Омъжих се за мъжа на мечтите си, от който имам прекрасна дъщеря. Чак сега, щом станах майка и съпруга, осъзнах какво съм причинила преди време на онази нещастна жена. Миналото не ми даваше покой и всеки ден умолявах Бог да ми прости, че се опитах да разбия едно семейство. За съжаление молитвите ми не бяха чути.

Бях бременна с второто си дете, когато усетих, че съпругът ми се отчуждава от мен. За разлика от първата ми бременност, този път Калоян не се радваше, че ще става татко за втори път. Избягваше ме и гнусливо обръщаше глава настрани, щом протягах ръце за прегръдка. Не ми отне много време, за да разбера, че мъжът ми си има любовница. Едва преглътнала жестокия удар, дойде и поредната изненада: тя е с 12 години по-млада от него и също като мен очакваше дете.

Но най-лошото е, че в случая любовницата му е моя близка роднина, и преди години самата аз отворих вратата на дома ни за нея. Лично, със собствените си ръце, поканих злото в къщата си. Когато истината се разкри, Калоян беше принуден да направи своя избор. За съжаление не в моя полза. Без да се двоуми, съпругът ми си събра багажа и замина да живее с любовницата си и нероденото им дете.Мъката на една съгрешила майка: Зарязах собствения си син заради чужд мъжДълго се чудех да дали споделя своята история с вас или да я запазя за себе си, но ето че се престра…Jul 10 2019skafeto.com

Остави ме сама, бременна, с дъщеря ми, която непрестанно търси баща си. Само Бог знае колко болка преживях. Бих направила всичко, за да върна съпруга си обратно, но когато любовта си отиде, дори децата са безсилни да я върнат. Сега, когато си припомня далечното минало, пред очите ми е онази нещастна жена, на която разбих семейството. Правилно са казали хората – на този свят всичко се заплаща.

loading...