грешна жена

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Знам, че имах живот на грешна жена. Но това беше до момента, в който открих истинската любов! Какво ли ми предстои занапред?

Израснах в разбито семейство. Родителите ми постоянно си изневеряваха, а пред очите ми майка ми флиртуваше с чужди мъже. Следвайте техния пример, започнах да правя секс твърде рано. Не намирах нищо особено в него, но майка ми твърдеше, че сме длъжни да следваме поривите на тялото си. Тя обичаше да говори за „свободната любов“ и секс напълно открито. С баща ми бяха жертви на сексуалната революция в края на 80-те и началото на 90-те.

Така израснах – с родители, които вечно мъкнеха любовниците си у дома. Когато станах студентка по икономика, се оказа, че и двамата са абдикирали от всякаква родителска отговорност и се налага сама да плащам таксата за образованието си. Първоначално започнах работа като барманка, после пробвах като продавачка, но се оказа, че трудно да се печелят пари по честен начин.

Мой познат ме уреди в клуба на свой приятел да танцувам като стриптизьорка на пилон. Няколко месеца кършех снага пред жадни за секс и ласки мъже и нежно им прибирах парите. Не се срамувах да показвам голото си тяло и именно това ми даваше предимство пред другите момичета. Клиентите ме обожаваха, защото излъчвах сексапил и свобода.

Измина известно време. Стандартът ми на живот се повиши, а с него и нуждите, които имах. Сред мъжете, които ми се възхищаваха, имаше и такива, които ми грабваха окото. Изпращах човек от охраната скришом да даде визитката ми, а в свободното си време им предлагах тялото си, но срещу солидна цена. В един момент това се превърна не само в работа, а и в начин на живот.

Пет години съчетавах стриптийза с проституцията. Може би все още бих практикувала, ако не бях се влюбила в мой колега. Водена от чувствата си, взех решение да прекратя тази порочна практика. Не беше никак лесно да напусна, защото в моята професия младите и красиви момичета много се ценят, но успях да се преборя за свободата си.

Сега живея като всички нормални хора. Ходя на работа, заработвам честно парите си и се грижа за приятеля си, с когото живеем на семейни начала. В неговите очи аз съм жена с морални принципи, която никога не би направила нещо безнравствено в живота. Двамата планираме сватбата ни да е през есента. Безумно щастлива съм, но се страхувам, че все някой ден тъмното ми минало ще излезе на бял свят. А когато това се случи, знам, че ще загубя любимия си, защото той няма да понесе срама да бъде съпруг на бивша проститутка.

Една грешна жена

Виж още:Изповедта на една грешница: Животът ми е по-страшен от смъртта, всеки ден се моля Господ да ме прибереИзповядвам се пред вас с изричното условие да запазите анонимността ми, защото ако мъжът ми разбере,…Feb 20 2020skafeto.com

Изповедта на един пълен глупак: Вие, жените сте подли и гадни интересчийкиМного страници в научната и развлекателната литература са изписани в доказателство на това, че мъжет…Jan 31 2020skafeto.com

Изповедта на една смазана дъщеря: Толкова вярвах на баща си, а той се оказа безсъвестен лъжецДнес ще ви разкажа за моята голяма драма. Имаше време, в което вярвах на баща си безрезервно! Уви, в…Jan 29 2020skafeto.com