двойка от Нигерия

Расите в света са три и те имат някои основни разлики помежду си, сред които е и цветът на кожата. Разбира се, когато има смесени бракове, тоновете се променят, но когато двойката е от една и съща раса, обикновено детето е същото като тях. Но невинаги, се оказва. Днес ще ви представим историята на двойка от Нигерия, когато загуби ума и дума, когато видя дъщеря си.
Двойка от Нигерия загуби ума и дума, когато видя дъщеря си (Снимки)

Природата понякога си прави такива шеги с нас, че ни оставя безмълвни, пишат от jenata.blitz.bg. Точно в такава ситуация попада и тази двойка афроамериканци от Нигерия при раждането на дъщеря им Нмачи. Бебето се оказало много различно от първите им две деца и ги накарало да онемеят. Анджела и съпругът й Бен Ихекборо живели няколко години във Великобритания, преди да решат да си имат трето дете. Когато синът и дъщеря им поотраснали, двамата решили, че са готови за още едно попълнение в семейството.
Двойка от Нигерия загуби ума и дума, когато видя дъщеря си (Снимки)

Когато Нмачи, чието име в превод означава „красота, дадена от Господ“, се появила на бял свят, и родителите й, и медицинският персонал в клиниката били повече от учудени. Малката се родила с бяла кожа и руса коса. Тя дори не е мулатка, а просто снежнобяла! Косата й също била удивителна: дълга, руса и къдрава. Разбира се, таткото бил много изненадан от цвета на кожата на дъщеря си, но нямал никакви съмнения относно верността на съпругата си. Между другото, дори да приемем, че Нмачи има бял баща, тя би трябвало да е мулатка, а не бяла!

При изследванията в организма на новороденото лекарите открили рядко генетично нарушение, на което се дължал и нетипичният за афроамериканците цвят на кожата. Чертите на лицето му обаче са подобни с тези на родителските: широк нос и пълни устни. Аномалията не повлияла по никакъв начин на здравето на момиченцето и всичките й показатели при раждането били в норма. Родителите наричат дъщеря си ангел, защото е толкова светла и красива. Днес Нмачи е голямо момиче и никой вече не обръща внимание на бялата й кожа и златисти къдрици.

Вижте още:Майка от Обзор се трогна от историята с изоставеното бебе: „Ще помогнем, не може всички да гледат отстрани и да съдят“Съвсем скоро Мария изостави малкото си бебе в софийския квартал „Младост“, като се надяваше добри хо…Aug 2 2017skafeto.comПохвално: Здравко Димитров – Зико дарява кметската си заплата на Бебе 2020-аКметът Здравко Димитров ще дари една кметска заплата на първото бебе на 2020-а година. Това съобщи г…Dec 29 2019skafeto.com

loading...