марин

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Един обикновен негодник – втора част!

Един час по-късно, когато се прибра вкъщи, от разкаянието му нямаше и спомен. Марко се изправи пред мен и смело заяви: „От около година насам не бях щастлив. Изгубих всичките си чувства към теб.“Един обикновен негодник: Три седмици след като родих открих, че съпругът ми има връзка с друга жена (първа част)Как би се почувствала, когато откриеш, че бракът ти е лъжа? Беше прекрасен делничен ден. Държейки в …Sep 25 2019skafeto.com

В главата ми сякаш избухна бомба. Та нали съвсем наскоро бяхме станали родители? Защо съпругът ми ме напуска сега? На другия ден получих имейл и от самата Виолета, която първо отричаше да има нещо между тях, но после ми изпрати линк към статия за сродните души, последвано от съобщение, в което мъжът ми й признаваше, че страхува да загуби Лина, но не и мен. През следващите дни, Марко започна да ми подмята, че не съм добре с психиката и в момента разсъждавам под влияние на женските си хормони.

Въпреки че не съм специалист по психично здраве, нито мога да поставям клинични диагнози, по-късно разбрах, че това е класическо поведение на нарцис. В крайна сметка съпругът ми призна, че има „емоционална афера“ с Виолета. Независимо от последвалите разкрития, в името на дъщеря ми и нейното бъдеще, реших да му дам още един шанс. За съжаление само след седмица видях Марко и любовницата му да вървят прегърнати по улицата.

Нервите ми не издържаха. Събрах си багажа и с Лина заминахме при родителите ми. Докато им гостувах, получих съобщение от Виолета, в което имаше доказателства, че тя и мъжът ми са имали връзка поне от година. През цялото това време, когато се чувствах уязвима от бременността, Марко е бил с друга жена.

Типично за личността му, съпругът ми си измисли някакви фантастични извинения и продължи да отрича всякаква физическа изневяра. Всъщност отричаше до момента, в който публикува интимна снимка на него и Виолета във Фейсбук. Оказа се, че човекът, за когото съм омъжена, е чаровен, импулсивен, но не изпитва никаква вина или срам, и е способен да изрече хиляди лъжи, за да оправдае гнусното си поведение.

Измина една година от развода ми с Марко. Отне ми известно време да приема това, което се случи, но сега съм много по-силна. Израснах духовно, по-независима съм и мисля на по-дълбоко ниво. Междувременно се посветих на Лина. Обичам да я гледам как расте и се развива в любознателно дете. Надявам се моята история да помогне на други жени, замесени с нарциси като Марко. Не забравяйте, че винаги може да избягате и да водите по-пълноценен живот без тях.