Марин

С Емил се запознахме в нощен бар. Въпреки че бях омъжена и имах дъщеря, между мен и съпруга ми съществуваше огромна пропаст. Мъжът ми работеше прекалено много и не му оставаше време за семейството.Мъката на една излъгана любовница: Мръсникът си остава мръсник до края на живота сиНе познавам човек, чието име и същност – характер, морал и пр., да са в абсолютно противоречие. Три …Aug 5 2019skafeto.com

Затова живеех така, както намеря за добре. Понякога вечер оставях дъщеря си на мама и с мои приятелки обикаляхме клубовете. Танцувахме, флиртувахме с непознати мъже, забавлявахме се.

Една вечер мургав красавец ме почерпи с коктейл. Така се запознах с Емил и се влюбих безумно в него. Отдадена на новата си страст, забравих, че имам съпруг и дете. Единственият проблем беше, че любовникът ми също имаше семейство. Няколко месеца по-късно двамата напуснахме семействата си и заживяхме заедно.

За съжаление красивата ни любов не трая дълго. Емил непрекъснато се притесняваше за сина си, а жена му не спираше да ни създава проблеми. Всеки ден ни причакваше и вдигаше скандали на публични места. Жилището ни се намираше на първия етаж и една нощ, докато спяхме, тя хвърли камък през прозореца на спалнята ни. Никой от нас не пострада, но това преля чашата на търпението ми.Мъката на една съгрешила майка: Зарязах собствения си син заради чужд мъжДълго се чудех да дали споделя своята история с вас или да я запазя за себе си, но ето че се престра…Jul 10 2019skafeto.com

Не исках да утежнявам живота си с драми и кавги, затова си събрах багажа и се върнах у дома. Но там ме очакваше заключена врата. Мъжът ми отказа да ме приеме обратно, а дъщеря ми церемониално ми обърна гръб. Сега живея сама на квартира. Всеки ден плача и съжалявам, че заради една временна афера съсипах най-ценното, което имах – моето семейство.

loading...