изсветли косата си

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Когато някоя жена реши да смени цвета на косата си, често тя се насочва към професионалист, който да извърши тази промяна. Понякога обаче се доверяваме само на себе си, но това крие сериозни рискове. Днешната история доказва именно това. Момиче реши да изсветли косата си и преживя истински кошмар.

Младо момиче реши да промени цвета на косата си и преживя най-ужасяващия кошмар в живота си. След разкрасителната процедура с евтина боя 20-годишната австралийка се озовала в болница с химическо изгаряне от трета степен, съобщава The Sun, предават от jenata.blitz.bg. 20-годишната Анализе Фокс от Австралия увредила скалпа си, след като изсветлила тъмната си коса в домашни условия. Боята, която използвала, струвала 6 паунда. Още същата вечер Фокс е приета в болницата, където й е поставена диагноза изгаряне от първа степен.

След като лекарите изпратили снимки на главата й в отделението за тежки изгаряния, се оказало, че момичето е получило „тежко изгаряне от трета степен“. Австралийката споделя, че може да се наложи да претърпи операция за присаждане на кожа на тила. След инцидента Фокс сподели във Фейсбук снимки на изгорялата си глава и заяви, че това е най-голямата грешка в живота й.

„Увих изрусената си коса с найлон и отидох в супермаркета за друга кутия боя, тъй като се страхувах, че няма да ми стигне. Главата ми започна да гори и побързах да се прибера вкъщи, за да измия боята“, пише момичето в социалната мрежа. Тя предупреждава всички жени да бъдат много внимателни и да не пестят пари при избора на боя. „Зная, че много хора боядисват косата си у дома и могат да повторят моята грешка. Разбирам също, че това беше глупаво решение“, посочва тя.

Вижте още:Много жени биха се познали в тази история: Така не случих на мъж и пак си тръгнах унизенаВероятно много жени биха се познали в историята ми. В моя живот мъжете винаги са били черна точка. О…Dec 9 2019skafeto.comПоучителна история за всички, които се страхуват да рискуватВсяка притча има своята поука. Предимството на тези поучителни разкази е, че са едновременно полезни…Nov 21 2019skafeto.com