Интригите на свекървата

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Животът на една жена, която наскоро се е омъжила, може да бъде стресиращо преживяване, особено ако се налага да съжителства със свекърва. Аз също не правя изключение. Сключвайки брак с любимия човек, вярвах, че ме очакват безброй щастливи моменти, но вместо това се сблъсках с подигравки и жестоки забележки, както и с интригите на свекървата ми.

Съпругът ми Даниел е единствен син в семейството. Свекърва ми е доминираща жена, обича да контролира и още когато с Дани се сгодихме, тя се опитваше да налага свои правила. По онова време не й обръщах внимание, но след сватбата отношенията ни се влошиха. Първият ден в новия ми дом започна зле. Някъде към шест часа сутринта свекървата почука на вратата ни. С мъжа ми още спяхме, затова отворих с разрошена коса. Със суров глас тя ме порица, че не съм станала рано, за да приготвя закуска за роднините, които очаквахме.

В рамките на една седмица всекидневно подготвях пиршества за съседите и забавлявах гостите с лошите си готварски умения. Уморена от подигравките, започнах работа като учителка в местната детска градина. Бях щастлива, че ще бъда далеч от дома ни поне за половин ден.

Въпреки това дори отсъствието ми даде повод на свекървата да се намеси допълнително в живота ми. Докато съм била на работа, тя влизала в стаята ми и ровела в шкафовете и чекмеджетата. Възмутена от наглата й постъпка, разказах на съпруга си как майка му инспектира стаята ни, когато ни няма. Дани не ми повярва и с горчивина заяви, че си измислям. Шест месеца по-късно с мъжа ми загубихме интерес към секса.

И двамата бяхме вечно стресирани и практически почти не общувахме. Опитах се да му обясня, че майка му оказва лошо влияние върху брака ни и заради нея се появиха първите пукнатини в отношенията ни, но всеки път той я защитаваше. С времето загубих търпение и уморена от скандалите, се прибрах в дома на родителите си. Фактът, че напуснах съпруга си, даде повод на свекървата за поредния театър.

Същата вечер тя драматично заявила, че щом е отговорна за нашата раздяла, е по-добре да се самоубие. Уплашен, че майка му ще посегне на живота си, Дани ме помоли да проявя разбиране, да игнорирам скандалите и да се върна обратно при него. Обичам мъжа си, затова, макар и с нежелание, приех молбата му. За съжаление положението не се е променило. Свекърва ми продължава да ме тормози, сее интриги и заплашва със самоубийство. Надявам се някой да ме посъветва как да изляза от тази неприятна ситуация.

Виж още:Мъката на една дъщеря: Никога не успях да почувствам майчина ласка и любовТова е историята на едно момиче, което израсна без майчина ласка илюбов. Моята история. Най-лошият п…Dec 5 2019skafeto.com

Мъката на един предан син: Откакто съпругата ми научи, че помагам на майка си, у дома настъпи адДнес ще ви разкажа за голямата си мъка – мъката на един предан син. Отгледан съм от самотна майка. В…Dec 11 2019skafeto.com


loading...