Маги

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Вече трета година със съпругата ми си играем на семейство, но това е за пред хората. А всъщност толкова се ненавиждаме, че ако можем, бихме удавили другия в капка вода. У дома е същински ад: гледаме се злобно, мърморим, критикуваме недостатъците си. Отдавна искам да прекратя този театър и да си тръгна, но не мога. Направя ли го, не само ще се върна в мизерията, откъдето дойдох, а ще загубя работата и дъщеря си. С Маги сме много различни. Тя е от заможно семейство, баща й има голяма фирма.

Така и не разбрах как това изтънчено момиче попадна в нашата компания от безделници. За разлика от нея аз не съм роден със златна лъжица в устата, майка ми беше скромна жена, след чиято смърт останах сам в старата, почти рухнала къща. Там пораснах и живях, докато не срещнах Маги. Детството ми мина в квартал, обитаван предимно от лоши момчета и леки момичета. Несъзнателно изпитвах силна страст към освободените жени. Обожавах да си губя времето с тях, по цяла нощ да се търкаляме във вонящата ми на мухъл къща, а на сутринта ги разкарвах, без да съм им задължен за каквото и да е.

Затова беше много странно, че разглезено момиче като Маги се влюби именно в мен. Естествено родителите й не останаха никак възхитени от избора й, опитаха се да я вразумят, но тя от малка беше свикнала да тропа сърдито с крак и те да изпълняват капризите й. Ще кажа, че чувствата, които изпитвах към нея, със сигурност нямаха нищо общо с любовта и привързаността, дори не я харесвах. Поведението й на лигла ми идваше в повече, но осъзнах, че Маги е единственият начин да се измъкна от мизерията, затова се престорих, че съм безумно влюбен.

След сватбата, както очаквах, тъстът ни подари ключовете на обзаведен апартамент и чисто нова кола. Луксозните придобивки обаче предварително бяха купени на името на дъщеря му, което леко ме жегна. Два месеца по-късно ме уреди на работа във фирмата си. И така от несретник станах баровец. Година след като надянах брачния хомот, се почувствах отегчен – дните минаваха по един и същ начин. От сутрин до вечер бях затрупан с работа, а претенциите на Маги нямаха край. Разглезената ми съпруга не разбираше, че съм уморен, настояваше да вечеряме по ресторанти или да гледаме някой блудкав филм, от който заспивах. От друга страна, баща й постоянно дебнеше да ме хване в издънка. За да се освободя от стреса и рязката промяна в живота си, през уикендите измислях извинение пред жена си и за няколко часа се усамотявах в кръчма в стария ми квартал. Наливах се с бира на спокойствие, зяпах момичетата. С една дума, връщах се към времената, когато бях свободен.Лична драма: Собственият ми съпруг ме превърна в робиня, държеше ме под ключ и ме изтощаваше от гладБеше сватбеният ми ден. С наведена глава умолявах татко този брак да не се състои. Стоях обляна в съ…Feb 14 2020skafeto.com

Познавах почти всички наоколо, с изключение на новата сервитьорка, която не беше тукашна. За другите мъже Камелия не би представлявала интерес – беше ниска, плоска като дъска, с дълъг неподдържан маникюр и грим. Излъчваше пошлост, точно като жените, с които обичах да се търкалям преди. Наблюдавайки я как разнася таблата, премлясквайки шумно с дъвката, изпитах силен копнеж. Представих си я гола в леглото в западналата ми родна къща и за секунди кръвта ми закипя. Преди да си тръгна, й оставих щедър бакшиш, исках да й покажа, че се интересувам от нея. На излизане се обърнах и видях как слага парите в джоба си, намигайки ми многозначително. Едва дочаках до следващия уикенд. Нямах търпение да задоволя страстите, които бушуваха като ураган в мен. Маги толкова ми беше омръзнала, че бях готов да си легна с първата уличница. Излъгах я, че мой роднина е болен и ще се наложи да го посетя за ден-два. Дори я поканих да дойде, знаейки много добре, че се отвращава от моя квартал.

Сервитьорката не ме разочарова. Може би леко се изненада, когато я заведох в старата си къща, но при вида на парите освен задръжките, паднаха и дрехите й. Тя се представи в леглото точно така, както очаквах – диво, разтърсващо, безсрамно. Господи, каква разлика имаше между нея и скучната Маги. След секса се почувствах прероден и подмладен. Връзката ни продължи три месеца – без капка угризения си намирах поводи да се измъкна и да се наслаждавам на вулгарната си приятелка. Разбира се, се налагаше да й хвърлям по някой лев. Можех да си намеря друга любовница, но аз исках именно това момиче, защото пробуждаше в мен носталгията по изгубеното лошо момче, с нея бях себе си.

Една вечер, докато я чаках пред кръчмата, тя изненадващо излезе с някакъв непознат. Изглеждаха пийнали и доста интимни. Понечих да я дръпна за ръката, но в този момент мъжът се обърна и юмрукът му потъна в челюстта ми. Следващите минути двамата се вкопчихме като зверове, удряхме се където сварим. Бях загубил форма и той излезе по-силен. Като ме зарязаха да лежа в калта, двамата изчезнаха. Изправих се, побеснял от гняв и срам. Само това оставаше – да се бия за някаква уличница. Оставих я да върви по дяволите и си тръгнах. У дома излъгах Маги, че са ме нападнали, за да ме оберат. Тя ме погледна, в очите й се четеше присмех и за първи път ми мина мисълта, че жена ми може би не е толкова празноглава и е наясно, че й изневерявам.

Повече от две седмици не потърсих Камелия, боят ми припомни, че животът ми е вече друг. Имах искреното желание да се поправя и да свикна с жена си, но тогава сервитьорката ме откри. Не знам как беше научила адреса, но появата й у дома ме хвърли в кошмара, от който не мога да се отърва. Тя нахлу директно, застана пред мен и ококорената ми съпруга и нагло заяви, че ако не напълним банковата й сметка, публично ще разкрие как зетят на уважавания директор плаща за секс на чужди жени. После погледна Маги право в очите и заяви, че парите, с които тя е платила на онзи тип да ме поступа, са свършили работа. Не знам кое повече ме изуми – че хрисимата ми жена е знаела за изневярата ми или че за пореден път е разрешила проблема с парите си. Втората изненада дойде, когато Маги с каменно лице подаде пачка на сервитьорката, после твърдо й заяви, че ако още веднъж се осмели да ни досажда, ще вземе мерки.Лична драма: Толкова ли го обичах, че не забелязах истинското му лице на садистОбичам те. С тези думи на уста, след поредния скандал, съпругът ми отново се опитва да си извоюва пр…Feb 8 2020skafeto.com

Повече не видях Камелия. След като тя си тръгна, жена ми ме погледна и ядосано каза: „Нищожество! За нищо не те бива. Дори не си намери свястна любовница. Само заради дъщеря ни ще продължа да живея с теб. В нашето семейство разводи няма и няма и да има. Но ако още веднъж решиш да се търкаляш с уличница, ще те изхвърля завинаги пак на бунището, няма да видиш повече и детето. Помисли си добре! “

Честно да ви призная, харесва ми да съм заможен и няма да рискувам да се върна в мизерията. Затова стискам зъби и търпя жена си. Не я обичам. Само че съм зависим от нея.

Николай