молба за развод

Ако ни се наложи да подадем молба за развод, това значи, че не сме преценили праилно човека до себе си и не сме имали успех с връзката си. Разбира се, всеки прави грешки и любовта е сфера, където никога не можем да бъдем застраховани от тях.

Щастливият семеен живот на двойка от Италия завърши с бърз развод, след като съпругата намери под матрака на мъжа си необичайно скривалище, пишат от jenata.blitz.bg. Всичко започнало, когато Фабрицио започнал да прекарва прекалено много време в гаража. Той го ремонтирал в продължение на няколко месеца и дори успял да снабди тясното помещение с легло, хладилник и електрическа печка.

Патриция не била във възторг от промените в семейния им живот, защото Фабрицио буквално не излизал от гаража, прекарвал все по-малко време с нея и практически двамата спрели да общуват. Скоро тя започнала да подозира, че в гаража съпругът й се занимава не само с колата си. И решила да провери какво точно се случва.

Взела ключовете тайно от него, влязла в гаража и започнала щателно претърсване. След като не открила нищо подозрително и вече смятала да си ходи, облекчена, че Фабрицио не й изневерява, решила да провери и леглото, което било в ъгъла на гаража. Когато надигнала матрака, видяла тайник под формата на картонена кутийка. А съдържанието й я накарало още същия ден да подаде молба за развод. В кутията имало снимки на различни жени, а на гърба на всяка фотография с писалка били добавени дати.

Патриция разбрала, че любимият й съпруг й изневерява. От датите пък ставало ясно, че забежките му са започнали през последните няколко месеца. Наранената жена нямала никакво намерение да слуша оправданията на мъжа си, който, между другото, не пропуснал да каже, че няма никакви интимни отношения с жените на снимките. Италианката бързо сложила край на кошмарния си брак и изхвърлила неверника от семейното гнездо. След раздялата Фабрицио нямал друг избор, освен да заживее в гаража, който преди използвал само за любовни срещи.

Вижте още:Поучителна история за всички, които се страхуват да рискуватВсяка притча има своята поука. Предимството на тези поучителни разкази е, че са едновременно полезни…Nov 21 2019skafeto.comИстинската история на една снаха: Тя разби мечтите ми да бъда идеалната майка (II част)Ана Петрова не се зарадва особено от новината, че не просто сме се оженили, а и ще изградим свое сем…Nov 12 2019skafeto.com

loading...