Личната драма на една дъщеря

Бях омъжена от четири години, когато отношенията със съпруга ми рязко се влошиха. Често се карахме жестоко за дребни битовизми и веднъж в разгара на един спор, той си събра багажа и ме напусна.Животът такъв, какъвто е: Заради лъжливо приятелство подлях вода на невинна колежкаСъс Светла ме свързваше дълго приятелство, освен това сме и колежки. Тя ми беше пряко подчинена и до…Aug 12 2019skafeto.com

Седмица по-късно във фирмата ни имаше служебно парти. Същата вечер злопоутребих с алкохола и без да осъзнавам какво правя, преспах с мой колега, който отдавна флиртуваше с мен. На сутринта, когато се събудих гола до него, ми се искаше да потъна в земята от срам.

Опитах се да обясня на среднощния си любовник, че това, което се случи между нас никога повече няма да се повтори и, че не съм готова за друга връзка, но той не прие сериозно думите ми. Пет дни след този случай мъжът ми се прибра с огромен букет от любимите ми цветя.

Разкаян призна, че много ме обича, искрено ми се извини и ме помоли да си дадем още един шанс. С разтуптяно от щастие сърце, приех молбата му моментално. Днес спокойно мога да кажа, че изживяхме втори меден месец.

За съжаление колегата не спря да ме притеснява. Непрекъснато ми звънеше, а на работа ми досаждаше с неприлични предложения. Исках да призная на съпруга си за онази нощ, но не ми достигаше смелост. Така или иначе истината сама излезе на бял свят, защото отхвърленият ми любовник колега написа на съпруга ми в социалната мрежа, че е спал с мен и му изпрати снимка, на която бях гола.Животът такъв, какъвто е: Направих най-голямата грешка в живота си, напуснах родното ми място заради СофияКазвам се Станка, на 28 години, пет от които се опитвах да сбъдна копнежите си. Живея в китно селце …Jul 11 2019skafeto.com

Знаех, че няма смисъл да отричам и засрамена разказах всичко на половинката си. Мъжът ми ме изслуша спокойно, после си събра багажа и отново си тръгна. Месец по-късно той подаде молба за развод. Страшно ме боли, че бракът ми свърши така трагично. Всъщност освен мен няма друг виновен за раздялата ни. Сама разруших семейството си.

loading...