прекрасен ден

Това е историята за мъката на една почернена майка. Моята история! Омъжена съм от дълги години. Не мога да отрека, че съпругът ми беше грижовен и любящ. Вярвах, че все така ще бъде, но… Винаги съм се гордеела, наблюдавайки как другите жени страдат от изневярата на партньорите си. Бях щастлива, че съм избрала съвестен мъж.

За съжаление преди няколко години загубихме сина си. И тогава видях съпруга си в различна светлина. Зъл, студен, саркастичен. Каквото и да правех, винаги излизах виновна и все нещо не вършех както трябва. Почти всяка вечер той се прибираше пиян и ме гонеше от стаята. Мислех си, че така дава воля на мъката си, но се оказа по-страшно. Вярвах, че заедно можем да се справим със загубата и за мое огорчение разбрах, че страдащата съм само аз.

Оказа се, че съпругът ми си е намерил „психотерапевт“ – весела и красива млада жена. Изпълнявал всичките й капризи, крадеше пари от семейния бюджет, за да води нея и дъщерите й на екскурзия в Турция. Денят, в който научих жестоката истина, беше страшен за мен. Спрях да се храня, да спя. Няма нищо по-ужасно от това да загубиш детето си, но се примирих със смъртта на сина си – никой не е виновен. Но как да се примиря с предателството?

Предложих на мъжа си да се разведем, щом е спрял да ме обича и уважава. Усмихвайки се грозно, той отговори, че няма да дели имуществото ни. И изведнъж неговата „любима“, осъзнавайки, че знам истината и повече няма да види и стотинка, използва социалните мрежи, за да се раздели с него.

От нерви съпругът ми получи язва и се наложи да го приемат в болницата за лечение. Сега отново е грижовен и любящ. На колене ме умолява да му простя изневярата и се опитва да ме убеди, че най-вероятно бившата му любовница му е направила магия. Само че аз вече не вярвам на думите му и живея на антидепресанти.

Кажете ми, наистина ли е възможно пак да си възвърна изгубеното доверие? В моята ситуация? В крайна сметка той не просто се промени, а се обърна срещу мен в най-страшния момент, когато дори непознати се опитваха да ми помагат. Какво да правя? Без него се чувствам по-зле, отколкото с него. Хиляди нишки ни свързват и едва ли биха могли да се скъсат толкова лесно.Всичко е любов: Имах извънбрачна, но истинска връзка! Мъжкар беше, а не мишокЛетните спомени ме върнаха назад в годините, когато аз – семейна и с пораснали деца, срещнах невероя…Aug 13 2019skafeto.com

Винаги ще съм ѝ задължен: Благодарение на любовницата си успях да спася брака и семейството сиБлагодарение на любовницата си успях да спася брака и семейството си. Ето как се случи всичко – ожен…Nov 13 2019skafeto.com


loading...