На медения ни месец бяхме трима

Днес искам да споделя моята история с вас, надявайки се да ви убедя, че ако решите да се обвържете сериозно, първо ще се опитате да разберете истинските отношения между вашия партньор и неговите родители. Когато преди няколко месеца се омъжих, вярвах, че до края на живота си ще бъда заедно с любимия човек.Животът такъв, какъвто е: Бившият ми приятел се опита да ме съсипеКазвам се Джени, на 33. Днес искам да споделя как бившият ми приятел се опита да разбие живота ми.Мъ…Aug 22 2019skafeto.com

За съжаление бракът ми продължи едва десет дни и вероятно е един от най-кратките, за които някога сте чували. Като всички младоженци, така и ние нямахме търпение да заминем на меден месец. Предварително уредих подробности, но ако знаех какво ме очаква, никога не бих се съгласила на това пътуване.

Няколко часа преди да отпътуваме към мечтаната дестинация, свекърва ми се обади, за да ни каже, че не искала да остане сама, затова щяла да дойде с нас. Разбира се, не се съгласих и със съпруга ми се скарахме жестоко. В крайна сметка нямах друг избор, освен да се примиря. Меденият ни месец не продължи дълго – едва десет дни, но тези дни бяха най-ужасното нещо в живота ми. Свекървата влизаше в стаята ни, когато си пожелае, без да се съобразява, че имаме нужда от усамотение. От своя страна мъжът ми обръщаше внимание на любимата си майка повече, отколкото на мен – неговата съпруга. Отнасяше се така, все едно съм му сестра или братовчедка.

Докато аз самотно се разхождах из града, двамата непрекъснато бяха заедно. Опитвах се, доколкото можех, да ги игнорирам, но в дълбоко в себе си изпитвах погнуса. В деня преди да се върнем обратно у дома, звъннах на родителите си и ги помолих да ме чакат на летището. Още когато кацнахме, върнах пръстена на съпруга си. Изправих се смело срещу него и в очите му казах, че няма нужда от жена, а от майка.Животът такъв, какъвто е: Заряза болно дете и съпруг, просто им прати съобщение да не я търсятЕдна вечер, докато приготвях семейната вечеря, дъщеря ми дойде в кухнята и ми подаде телефона: „Мамо…Aug 20 2019skafeto.com

До ден днешен бившият ми вече мъж, не може да осъзнае защо го изоставих и продължава да мисли, че няма нищо лошо в това да бъдем трима на медения ни месец. Все едно е омагьосан. Много се радвам, че разбрах що за човек е той, преди да забременея и да му родя дете. Затова, моля ви, не се омъжвайте за мамини синчета.

loading...