нероденото дете

Измина година, откакто заради пътен инцидент със съпруга ми загубихме нероденото си дете. Спокойно мога да кажа, че мъжът ми ме върна на този свят. Претърпях няколко сложни операции, заради които той натрупа сериозни дългове. И ето че настъпи и щастливият ден, когато най-накрая ме изписаха от болницата. Лекарите ми забраниха да водя известно време сексуален живот и ми препоръчаха пълно спокойствие.Лична драма: От собствен опит научих как боли, когато ти разбият семействотоНа този свят няма безгрешни хора. Преди много години разбих чуждо семейство. Докато на собствен гръб…Jun 10 2019skafeto.com

Благодарение на Росен, съпругът ми, преминах процедурите по рехабилитация и се научих отново да ходя, да говоря, да се чувствам жива. Щом се възстанових напълно, започнахме да планираме нова бременност. Бях на седмото небе от щастие, когато видях мечтаните две чертички. Имах чувството, че нищо не може да разруши семейната хармония, но една зимна сутрин ми позвъни непознат номер.

– Търся Росен Петров. – чу се непознат женски глас.
– Той тръгна на работа. Обадете се на личния му телефон. – отговорих аз, без да подозирам нищо. (Съпругът ми е учител и понякога учениците му го търсят на мобилния).
– Тогава му предайте, че го целувам и нямам търпение да се видим. – каза непознатата, преди да затвори. Опитах се веднага да я набера обратно, но от другата страна ми отговориха, че абонатът е извън обхват. Обадих се на Росен и му разказах за странното позвъняване.

– Не обръщай внимание – посъветва ме той, – сигурно е поредната влюбена глупава ученичка. Обяснението му напълно ме задоволи и за известно време забравих за това обаждане, особено след като всичките ми мисли бяха заети покрай бъдещото ни бебе. Седмица по-късно „глупавата ученичка“ отново ми напомни за себе си. Колата ми се развали и със съпруга ми отидохме до гаража на приятеля му, за да я поправят.

Докато мъжете бяха заети с ремонта, аз пиех сок и разглеждах телефона си. Изведнъж от непознат номер получих есемес: „Готова ли е колата? Предай на Росен, че го чакам у дома.“ Кръвта в жилите ми застина. Отново се опитах да върна обаждането и като миналия път, не успях. Само след час получих втори смс: „Чудиш ли се коя съм? Аз съм любовницата на мъжа ти. През деня спи с мен, а вечер с теб.“ Веднага отидох при съпруга си и му показах съобщенията.

– Скъпа, това е някаква провокация. Някоя от ученичките ми се забавлява.
Но есемесите продължаваха да идват. Първоначално бяха мръсни и вулгарни, после заплашителни. Стараех се да не им обръщам внимание, въпреки че семето на съмнението беше посято. Един ден помолих мой близък приятел – следовател, да разбере коя е притежателката на загадъчния номер.

Оказа се, че телефонният номер принадлежи на стоматоложката на мъжа ми, Галина, която е с 10 години по-възрастна от мен! За съжаление приятелят ми ме попари с неприятната новина, че от известно време зъболекарката и съпругът ми имат връзка. Бременните жени като цяло имат нестабилна психика, затова съвсем очаквано изпаднах в нервна криза. Разплакана се обадих на Росен и истерично му заявих, че знам за романа му с Галина.

Същата вечер мъжът ми плачеше, умолявайки ме да му простя. Не знаех как да реагирам. От една страна пред мен стоеше човекът, който ме предаде, а от друга – същият този мъж ми спаси живота и е баща на нероденото ми дете. Нямах друг избор, освен да приема разкаянието му. Но оттогава зъболекарката не ме оставя на спокойствие. Решила е, че на всяка цена ще разбие семейството ни, за да се омъжи за съпруга ми.

Непрекъснато ни изпраща есемеси. Сменихме си номерата, но по някакъв начин тя пак ги откри. Звъни ни денем и нощем. Не спира да ме измъчва и тероризира. Обажда се и на колегите ми и им говори лоши неща за мен. Напоследък намирам в пощата мои снимки с изрязани очи. Опитах се да разговарям с нея, ала в отговор Галина заявява, че целта й е да ме доведе до самоубийство.

Щом не искам да се развеждам, тя ще се омъжи за вдовец. С бременността ми настъпиха усложнения. Страхувам се да отида в болница, защото не искам да напускам съпруга си. Росен също се опита да разговарят и резултатът беше същият: сълзи, изблици, заплахи. Как да продължа напред, не знам. Живея в кошмар и треперя при всяко позвъняване на мобилния ми телефон.Лична драма: Той ме изнасили и ограби, но въпреки това е единствената ми любовБолката и травмите, изживени в детството и юношеството ни минават много бавно, а понякога просто ост…May 29 2019skafeto.com


loading...