нещо немислимо

Личните драми понякога са толкова заплетени, че приличат на сюжет на филм. Истината е обаче, че само и единствено животът може да създаде толкова оплетени връзки и обстоятелства, които да ни накарат да останем буквално без думи. Днес ви представяме една меко казано шокираща история, в която една жена трябва да се справи с нещо немислимо, докато е в изключително затруднено положение.

Никол Фанел от Съсекс разказва, че се е запознала с перфектния мъж, но години по-късно е видяла истинското му лице, пишат от jenata.blitz.bg. Никол и съпругът й Иън се запознават онлайн през 2011 година. Мъжът без причина я добавил в приятелите си. „Скролвах из Фейсбук и гледах телевизия, когато на екрана ми се появи известие. Това бе покана за приятелство от Иън Робъртс, споделя тя. Жената попитала дали се познават и получила много смел отговор:

„Не, но и двамата нямаме търпение да се запознаем”. Никол погледнала профила на мъжа и решила, че 46-годишният Иън изглежда добре. Тя решила да го приеме в приятели и да продължи кореспонденцията им. Скоро събеседникът й я поканил на среща. „Отидохме да пийнем по нещо и установих, че Иън изглежда още по-добре на живо. Разговаряхме дълго, а на мен ми се стори, че го познавам от години и сме сродни души”, спомня си Никол. Иън бил любезен и спокоен и я се интересувал от живота й. Той също не пестил информация за себе си и бил максимално честен с нея.

„Призна ми, че изневерява на жена си и е страшно нещастен. Каза, че бракът им е към края си. Сподели ми, че съжалява и не би направил подобно нещо отново”, спомня си Никол. След втората им среща двамата си признали, че са силно привлечени един от друг, а скоро станали просто неразделни. „Той се отнасяше с мен, като с принцеса. Глезеше ме с вкусна храна и неочаквани подаръци”, сеща се още Никол. След няколко седмици на срещи Иън признава на Никол, че е влюбен в нея. „Беше доста скоро, но имах чувството, че всичко протича както трябва”, каза тя.

През юли 2013 година двамата се женят. „Това бе най-щастливият ден в живота ми”, твърдо заявява Никол. Иън и Никол живеели заедно от четири години, когато ужасна новина променила живота й завинаги. През февруари 2017 година майката на Никол й се обадила и й заявила, че не й остава още много живот. 74-годишната Марион е била диагностицирана с рак. Никол плакала с часове, а Иън я прегърнал и утешил. През следващите месеци той силно подкрепял жена си, въпреки че тя прекарвала почти цялото си свободно време в болницата.

„Мама и аз бяхме много близки, не можех да си представя живота без нея. През следващите 6 месеца почти всеки ден прекарвах в болницата. Когато тя почина през юли, аз бях просто опустошена”, спомня си Никол. В деня на смъртта на майка си Никол се обадила на Иън, за да чуе какво се е случило, но гласът на мъжа й звучал необичайно студено. „Сякаш просто не му пукаше”, казва тя.

Жената усетила, че нещо не е наред и на следващия ден установила, че е права – Иън опаковал всичките си вещи и я напуснал. „Попитах го къде отива, а той отговори, че вече не е щастлив и това му е достатъчно да ме остави”, казва Никол. Няколко седмици по-късно Иън се съгласил да се види с жена си. Тогава й обяснил, че има нова любима на 20 години и ще замине с нея за известно време. „Бях шокирана, когато той каза, че я е намерил във Фейсбук и са излизали 6 месеца зад гърба ми. През цялото това време аз се грижех за умиращата си майка”, спомня си Никол.

Две години по-късно Никол свалила около 57 килограма, станала по-уверена и щастлива. Тя спестява пари, за да се разведе окончателно с Иън, който не е оправдал доверието й. „Той ме предаде, когато най-много се нуждаех т него и никога няма да му го простя. Той дори не съжаляваше за постъпката си. Според него е имал наистина основателна причина”, спомня си Никол.

„Казах, че няма да отида на погребението и тя започна да ми крещи. Това бе последната капка. Предателството ми позволи да върна контрола над живота си”, каза той. Иън обаче наскоро се срещнал с жена си. Когато видял как изглежда опитал да се върне при нея. Признал, че 20-годишната му изгора го е оставила, но Никол бе категорична. Тя е решила да продължи живота си сама. А вие как бихте постъпили?
Вижте още:Поучителна история за всички, които се страхуват да рискуватВсяка притча има своята поука. Предимството на тези поучителни разкази е, че са едновременно полезни…Nov 21 2019skafeto.comЛиза искаше да е като топ моделите, но историята й завърши трагичноХраненето ни е сред основните навици, които могат да повлияят както благоприятно, така и негативно н…Nov 13 2019skafeto.com

loading...