Пламен

Казвам се Рени, на 23 години и съм много отчаяна. Преди една година се запознах с Пламен – привлекателен мъж, 12 години по-възрастен от мен. Той ми разказа, че е разведен и от първия си брак има син. Първоначално не го приемах сериозно, но с времето се влюбих безумно в него.

Пламен се оказа интелигентен човек и в негово присъствие се усещах уверена и защитена. Фактът, че е разведен, не ме смущаваше особено, дори се радвах, че помага на бившата си съпруга и общия им син. По-късно се запознах с близките му и с останах с впечатление, че са мили хора. Осъзнавайки, че искам нещо повече от обикновената среща, много скоро предложих на Пламен да се опитаме да поживеем заедно и ако нещата между нас се получат, то тогава съм готова да бъда с него завинаги.

Той се съгласи и още на другия ден се премести в моя дом. Една вечер, докато приятелят ми си взимаше душ, реших да разгледам телефона му. Представете си изненадата ми, когато открих, че ме е излъгал за развода си и с жена си още поддържат връзка. За съжаление се оказа, че и близките му са наясно със ситуацията, но през цялото време умишлено са го прикривали. Същата вечер избухна страшен скандал. Въпреки че Пламен се опитваше да ме успокои, твърдейки, че не обича съпругата си, аз вече бях загубила доверие в него.

Убедена съм, че просто се е възползвал от младостта и наивността ми, поиграл си е с чувствата ми, без да има сериозни намерения към мен. Имал е нужда от някоя, с която да се забавлява. След като разкрих истината, веднага го изхвърлих от дома си. Блокирах го в социалните мрежи и изтрих телефонния му номер. Не го искам повече в живота си! Ако знаех, че ме мами, нямаше да го допусна и до прага на къщата си. Но ето преди седмица научих, че съм бременна. Сега не знам какво да правя. Пламен продължава да ме търси и се чудя дали да не му простя в името на бъдещото ни дете?

Виж още:Мъката на една зарязана жена: Заради предсказанието на ясновидка, приятелят ми отказа да се ожени за менНашата история започна през един прекрасен ден в университета, когато за първи път срещнах погледа м…Sep 30 2019skafeto.com

Мъката на една младоженка: На медения ни месец бяхме трима – аз, съпругът ми и майка муДнес искам да споделя моята история с вас, надявайки се да ви убедя, че ако решите да се обвържете с…Sep 10 2019skafeto.com


loading...