погребението на родителите ни

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Собственият ми брат не дойде на погребението на родителите ни, а на всичкото отгоре наследи всичко, което те имаха. Това е моята тъжна история, която искам да споделя. Казвам се Моника, на 30 години, разведена. След развода напуснах родния си град и с децата си наехме квартира в столицата. По-малкият ми брат, който е ерген и живее в собствен апартамент, винаги е бил любимец на родителите ни. Заради него, при първа възможност, те ме изхвърлиха от жилището им, казвайки, че съм умна и мога да се справя сама.Мъката на една почернена майка: След смъртта на сина ни съпругът ми си намери любовницаТова е историята за мъката на една почернена майка. Моята история! Омъжена съм от дълги години. Не м…Nov 14 2019skafeto.com

Преди три месеца майка ми и баща ми загинаха в пътен инцидент. Брат ми прие спокойно новината за смъртта им – нито изрази съчувствие, нито проля капка сълза. Оставих децата при моя приятелка и отидох да погреба родителите си.

Дарин отказа да присъства, оправдавайки се, че шефовете му не го пускат. Това се оказа нагла лъжа, защото по-късно разбрах, че дори са му отпуснали материална помощ за погребението. Въпреки че нямам финансови възможности, успях да намеря нужната сума, за да организирам скромно, но достойно изпращане на майка си и баща си. Два месеца след трагичната им смърт, когато отворихме завещанието, се установи, че родителите ми са ме лишили от наследство.Мъката на една осиротяла дъщеря: След смъртта на татко, моята мащеха разкри истинската си същностКогато преди година и половина почина баща ми, останах сама със своята мащеха. От този ден животът м…Nov 19 2019skafeto.com

Всичко, което притежаваха, беше приписано на брат ми. И досега ми е трудно да повярвам, че постъпиха толкова подло с мен. Дарин не даде нито стотинка за погребението на родителите ни, не се сбогува с тях, не попита и къде са погребани, но ще наследи цялото им имущество. Аз нямам жилище, с децата живеем на квартира, изтеглих заем, за да ги изпратя достойно. Кажете ми – това ли заслужавам?

МоникаМъката на една подло предадена жена: Обслужваше 50-годишната си шефкаТова е историята на една подло предадена жена. Мояста история!