предадена майка

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Днес ще ви разкажа историята на една предадена майка! Моята история! Мечтата на всеки родител е да отгледа и възпита добре децата си и да им помогне да се реализират в живота. В името на тези цели се правят големи жертви и компромиси. По-късно нещата се променят и най-нормалното нещо е родителят да получи подкрепа от порасналите си наследници. На практика обаче нещата не винаги се развиват по подобен сценарий.Лична драма: Любимата ми остана инвалид и родителите ми не я приемат за снахаМладостта е свързана с безгрижие, оптимизъм и много любовни трепети. Понякога обаче съдбата ни подла…Apr 16 2019skafeto.com

Преди година заминах при дъщеря си, която живее в чужбина. Наскоро Катя беше родила и нямаше кой да й помага с бебето. Там останах няколко месеца.

Докато аз наглеждах домакинството и внучката, Катя ръководеше бизнеса на съпруга си. Мислех, че са доволни от присъствието ми, но се оказа, че греша. Една вечер зетят ми заяви, че достатъчно съм им гостувала и е време да си стягам багажа.

Но когато се прибрах у дома, разбрах, че и там няма място за мен. Използвайки отсъствието ми, синът ми си бе довел жена, без да се консултира с мен. Новата му приятелка очакваше дете и тъй като и двамата нямаха пари за квартира, решили да се настанят в моето жилище. Какво можех да направя? Да прогоня собствения си син от апартамента?

За съжаление е трудно няколко човека да съжителстват заедно в гарсониера. Тясно е, а това създава конфликти. Обадих се на дъщеря ми, за да й обясня ситуацията. Помислих си, че може би ще променят решението си и ще ме оставят да се върна. Но не. Тя дори не ме изслуша.

Много бих искала да отворят сърцето си за мен. Те имат огромна къща, голям двор, беседка и въпреки това не намериха място за една майка. Сега се налага да спя в кухнята на малък диван. В ранните следобедни часове, за да не се пречкам на снахата, ходя на пазар, посещавам приятелки и се прибрам късно вечер.

Но каквото и да правя, жената на сина ми не ме харесва. Не разговаря с мен и всячески избягва присъствието ми. И през ум не ми е минавало, че на 60-годишна възраст ще се окажа натрапница в собствения си дом.Лична драма: Грехът на майка ми и свекъра съсипа живота ниСемейните отношения са сложна система от връзки, които лесно могат да се объркат. Обикновено децата …May 8 2019skafeto.com


loading...