Свекървата ми постави ултиматум

Здравейте, искам да разкажа за тежката ситуация, в която се намирам. Омъжена съм от три години. Бракът ми беше сключен по любов, познавах семейството на бъдещия си съпруг и ми се струваше, че сме подходящи един за друг.Животът такъв, какъвто е: Бившият ми приятел се опита да ме съсипеКазвам се Джени, на 33. Днес искам да споделя как бившият ми приятел се опита да разбие живота ми.Мъ…Aug 22 2019skafeto.com

Знаех също, че майка му е властна жена, но нямах ни най-малка представа как това ще се отрази на живота ми. Ужасът започна, когато ми предложи да си сменя работата, защото не ми плащали достатъчно. Това беше първият ни сблъсък и не след дълго последва и вторият.

След сватбата дълго време не можех да зачена. Съпругът ми имаше здравословни проблеми, но бях готова да изчакам, докато се излекува. Свекърва ми обаче не се примири с положението и директно ме обвини, че аз нося отговорност за състоянието на мъжа си. Оттогава не си говорим.

Слава Богу, шест месеца по-късно със съпруга ми напуснахме дома й. И двамата бяхме убедени, че съжителството с нея ще разбие нервите и брака ни. За съжаление терорът не спря дотук. Свекървата измъчваше не само мен, но и сина си. Тя вярваше, че е нормално да звъни посред нощ и да го занимава с личните си проблеми.

Не спира да го тероризира, а в замяна той й отвръща с омраза. В резултат на всекидневното напрежение съпругът ми рухна психически. И ето че сега отново се налага да воюваме с нея.Животът такъв, какъвто е: Заряза болно дете и съпруг, просто им прати съобщение да не я търсятЕдна вечер, докато приготвях семейната вечеря, дъщеря ми дойде в кухнята и ми подаде телефона: „Мамо…Aug 20 2019skafeto.com

Наскоро научихме, че най-накрая след толкова мъки съм забременяла. Когато свекървата разбра, че ще става баба, моментално дойде у дома и още от вратата се развика, че щом родя, тя ще отгледа детето ми. В противен случай по-добре било да направя аборт.

Разбира се, със съпруга ми нямаме никакво намерение да й дадем бебето си, но честно казано не знам как ще се преборя с тази зла жена.

loading...