трудни моменти

В трудни моменти от живота често взимаме решения, които ни се виждат спасителни и единствено правилните. В последствие обаче се оказва, че на практика е точно обратното.Лична драма: Любовницата на съпруга ми се оказа моята родна майкаПрактиката е показала, че младото семейство не трябва по никакъв повод да живее в дома на някой от р…May 15 2019skafeto.com

По разбираеми причини искам да остана анонимна. Аз съм млада жена, която заради семейни и здравословни проблеми се обърнах към известен лечител. Днес дълбоко се разкайвам, защото той превърна живота ми в ад. Със своята изповед искам да предпазя всички онези, които се доверяват на подобни мошеници.

Преди година се разболях много тежко. Въпреки усилията на лекарите, здравословното ми състояние продължаваше да се влошава. С времето загубих доверие в традиционната медицина и реших да потърся помощ от лечител. В Интернет открих един, за който се говореше, че връщал хората от онзи свят. Когато човек е отчаян, много често прави грешни избори. Няколко дни по-късно се свързах с него и си уредих среща.

В уречения час с мъжа ми и сина ми стояхме пред офиса му. Лечителят ни видя и каза, че само аз трябва да вляза, а те да останат във фоайето. Без да се замисля за последствията, спокойно се оставих в ръцете му. Вътре обаче осъзнах, че той използва крайно неприлични методи. Чрез хипноза ме накара да се съблека и да го обслужа орално.

Опипваше гърдите ми, оказа натиск върху тялото и ума ми. Докато семейството ми чакаше вън, изродът се възползва от мен сексуално. Щом сеансът свърши, все още не разбирах какво точно ми се случи. Не бях на себе си. Още три пъти ходихме при него и всеки път той така ми влияеше, че покорно се оставях да ме насилва.

Накрая заяви, че съм изцелена и за благодарност поиска 500 евро и златен синджир. След време въздействието му върху мен отслабна и с ужас си спомних, че ме принуждаваше да правим секс. От срам не посмях да разкрия истината пред съпруга си. Отслабнах, заприличах на вейка. След месеци, благодарение на социалните мрежи, се свързах и с други жени, които са станали негови жертви.

Съюзихме се и дадохме измамника под съд. Онзи изрод разби не само семейството ми, а и съсипа живота и психиката ми. Вярвам, че има Бог и Той ще въздаде своето правосъдие. Мили жени, пазете се, за да не станете жертви като мен.Лична драма: Той ме изнасили и ограби, но въпреки това е единствената ми любовБолката и травмите, изживени в детството и юношеството ни минават много бавно, а понякога просто ост…May 29 2019skafeto.com


loading...