ужасната съпруга на бившия ми мъж

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Обръщам се към вас, защото търся справедливост и се надявам хората да разберат как ужасната съпруга на бившия ми мъж преби сина ми пред очите му. Казвам се Петя и живея в малко провинциално градче. Имам три деца, които отглеждам с много трудности и лишения. Преди няколко години заради друга жена съпругът ми се разведе с мен. Остави ни без всякаква подкрепа, не плаща издръжка и не се интересува от децата. С тях живеем в две стаи, в рухнала къща, която извоювах от бившия си мъж. Последната капка на търпението ми преля, когато новата му съпруга преби едно от децата ми.

След училище най-малкият ми син решил да посети баща си, но бил посрещнат от тази змия, която щом го видяла, започнала да крещи и да го гони. Явно ругатните не са задоволили садистичната й натура, защото се нахвърлила върху детето ми, хванала го за косата и започнала жестоко да го налага с юмруци. В това време бившият ми съпруг се прибрал и станал свидетел как жена му пребива сина ми. Момченцето ми плачело и умолявало баща си да му помогне, но той се обърнал и най-спокойно и влязъл в другата стая.

Разбира се, подадох жалба в полицията, но все още нямам резултат. Бившият ми съпруг е свидетелствал в полза на жена си, казвайки, че си измислям, защото искам да им навредя. Също така ме заплаши, че ще ми отнеме мизерната къща, в която живеем с децата. Що за баща може да бъде човек, който оставя жена си да малтретира собственото му дете? Търся справедливост, искам хората да знаят що за безсърдечен човек е той. Дори и децата си не пощади!

Виж още:Мъката на една майка: В новия дом на дъщеря ми няма място за менВ новия дом на дъщеря ми няма място за мен. Това е моята голяма мъка, която изяжда сърцето ми. Отка…Jan 6 2020skafeto.com