чуждо семейство

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

На този свят няма безгрешни хора. Преди много години разбих чуждо семейство. Докато на собствен гръб не изпитах болката от измамата, не знаех какво зло съм причинила. Бях на 25 години, когато се влюбих в женен мъж. Любовната ни авантюра можеше да приключи неусетно, както и започна, ако не беше желанието на близките ни непременно да ни разделят.Лична драма: Той ме изнасили и ограби, но въпреки това е единствената ми любовБолката и травмите, изживени в детството и юношеството ни минават много бавно, а понякога просто ост…May 29 2019skafeto.com

Първоначално никой не знаеше за връзката ни, но с времето хората започнаха често да ни виждат заедно. От дума на дума, и ето че и жена му научи. Последваха страшни скандали. Плачех и се оправдавах пред родителите си, че обичам този мъж и не мога да живея без него. Сега, анализирайки миналото, си мисля, че ако не беше чуждото вмешателство, страстта, която ни свързваше, бързо щеше да отшуми.

Така се получи, че вместо да ни разделят, нападките им ни сплотиха още повече. По онова време обществото беше по-стриктно и не приемаше подобни явления. Днес никой не би се учудил, но тогава целият град говореше за нашата любов. В края на краищата любовникът ми напусна жена си и детето, и се ожени за мен.

По някаква причина, щом подписахме брак, чувствата отлетяха. Радостта от победата някъде се изпари. Въпреки че никога не обсъдихме тази тема, знаех, че съпругът ми съжалява за прибързаното си решение. Аз също се опитвах да не мисля за „героизма си“. Както и да е, вече бяхме съпрузи и трябваше да се уважаваме.

Известно време след това ни се родиха две дъщери. Преди две години Катя – по-голямата, се омъжи. За съжаление мъжът й се оказа несериозен човек, изневерява й, и се отнася към нея така, както баща й към първата си съпруга. Дъщеря ми не можа да понесе болката и направи опит за самоубийство. Слава Богу – неуспешен. Сега се лекува в психиатрична клиника.

С мъжа ми няма на кого да се оплачем: нали и самите ние постъпихме така преди години. Наскоро срещнах бившата на съпруга ми. Исках да я подмина, но тя застана на пътя ми, хвана ме за ръката и каза: „Сега разбираш колко много болка ми причини?“ Думите й са излишни. Цял живот ще живея с тази ужасна вина – че разбих чуждо семейство…Лична драма: От магиите на любовницата си мъжът ми заприлича на мъртвецНикой не е успял да даде точен отговор на въпроса колко точно трае любовта. Факт е обаче, че когато …May 22 2019skafeto.com