абитуриентските балове

Изконната човешка надпревара да си различен от другите, даде отражение и в суетата, характерна за абитуриентските балове.

Абитуриент от Кюстендил дефилира по халат и джапанки, вместо в изискан костюм, съобщи БНТ. Появата му предизвика десетки коментари в социалните мрежи.

„Трябва да си различен, не го намирам за протест срещу нещо. Родителите ми посрещнаха това решение с огромни позитивни емоции и ме подкрепиха. Не съм се преобличал, цяла нощ прекарах в този вид. Облеклото излезе евтино и сега ще си го ползвам. Костюмите ще седят в гардеробите и ще събират прах“, заяви в „Денят започва“ абитуриентът Марк Манчев. Парите, които е спестил, казва, че ще вложи в сметки и данъци. Нямал дама на бала, искал да изглежда успешен човек, а това обикновено означавало самотен човек. Той иска да бъде компютърен специалист.

Още по-голямо медийно внимание получи абитуриентът Рашко от СУ „Найден Геров“ в Пловдив, наричано Столипиновската сорбона, предаде Нова тв. Той се появил със златна каляска, а според някои и с чалма на главата.

Абитуриент отиде на бал по джапанки и халат в Кюстендил, друг - със златна каляска в Пловдив (СНИМКА)

Появата му приковала погледите на присъстващите преди вечер, където празнуваха и зрелостниците от други учебни заведения. Репортаж на Нова показа роднините му, и стана ясно, че дядото Ники платил 150 лева за наем за каляската. Роднините се събрали през хотел „Тримонциум“. А на другия ден му прехвърлил и леката си кола. Бабата заяви пред камерата: „Той е възпитан, учен, уважения си прави детето, дайте му хубава работа. Очакваме предложения от вас“. Според дядото можел да стане лекар, полицай или шеф на фирма.

Внукът има приятелка в Германия, но не било ясно още колко сериозни са отношенията. „Като се оженят, може да правят бракове“, твърди дядото, за когото в махалата се говори, че мятал пъргави кючеци за празника на внука.

Виж още:Бляскавата Цветелина стана „Най-красива абитуриентка на годината“ (ГАЛЕРИЯ)След търсене, продължило почти един месец, „Най-красива абитуриентка“ на Dir.bg намери своята победи…Jun 28 2021skafeto.com


loading...