адвокати Васил Найденов

Двама адвокати е решил да наеме Васил Найденов в битката си с „Топлофикация”. Естрадният ас е поредната родна знаменитост, порязана жестоко от изравнителните сметки за парно. Преди дни той се ожали, че го сюрпризирали със задължения в размер на близо 3 хиляди лева, макар той да бил съвсем изряден платец, пише Ретро.

Кеца веднага се консултирал за услугите на адвокат със своята приятелка Богдана Карадочева, която вече премина през подобна сага. Техният случай със съпруга й Стефан Димитров беше дори още по-куриозен, тъй като топлото им заведе дело за неплатени 50 лева, а впоследствие стана ясно, че те дори не са собственици на жилището, в което задължението не било погасено. Новият собственик също се казвал Стефан Димитров и оттам дошло объркването. Актьорът Антон Радичев също предложил на певеца да го свърже със своя адвокат, който води епичната му битка с „Топлофикация” вече няколко години. Той пък е осъден за 6 хиляди лева, но се опитва да възвърне поне 5 от тях.

„Имам изравнителна надписана сметка от „Топлофикация” за 2700 лева. Не мога да повярвам, при положение че редовно съм си плащал парното на апартаментите. Не знам как се случва това”, изригна ощипаният Найденов. Певец номер едно е получил „честитката” малко преди 71-вия си рожден ден в началото на септември. „Не знам дали това е нормално да се случва в държавата. Преди време ми бяха надписали за предишния сезон парно от 1800 лева, макар че в този апартамент дори не се отоплявам. Добре, ами ако съм пенсионер, как ще платя тези пари? Това е кощунство! Имам късмет, че все още работя и съм търсен изпълнител, иначе не знам как ще се оправя. Цинизъм на държавно ниво”, ядосва се Кеца, който е твърдо решен да си търси правата чрез съда.

Естрададжията не за пръв път се сблъсква с държавните институции. Преди време той бе погнат от НАП заради неплатени данъци, които обаче погаси мигновено. После пък пострада от аферата КТБ и изгоря с близо 3 милиона лева.

Виж още:Васил Найденов блесна с нови зъби за 20 бонаВасил Найденов е сред най-суетните естрадни асове у нас и никога не е пестил средства за безупречния…May 9 2021skafeto.com


loading...