Аделина Радева Виктор Николаев

Ефирът на Нова телевизия осъмна с един водещ по-малко. Дуетната половинка на Виктор Николаев в сутрешния блок Аделина Радева отсъства, пише Blitz.bg.

Колежката на Николаев е излязла в отпуска, разясни самият той.

„Лятото започна и се усеща по времето, но ще го усещате и с това, че от време навреме ще сме в намален състав заради летните отпуски. Днес я няма Ади, друг път мен няма да ме има“, каза Виктор при откриването на сутрешния блок днес.17-годишната Ноа не е била евтаназирана, спряла да се храни и починала в дома си17-годишната холандка Ноа Потовен, за която световните медии съобщиха, че е била евтаназирана в клин…Jun 7 2019skafeto.com

Виктор Николаев е български телевизионен журналист и водещ на телевизионни предавания.

Роден е на 15 декември 1979 г. в Разград. Дипломира се със специалност „журналистика“ в СУ „Св. Климент Охридски“. След дипломирането си работи в Дарик радио и в радио НЕТ. От 2005 г. работи в БНТ като репортер на „Новините“ на Канал 1. В периода 2007 – 2010 г. води сутрешния блок на БНТ „Денят започва“.

От 1 май 2010 г. е водещ в сутрешния блок на Би Ти Ви „Тази сутрин“. От 2010 г. води и рубриката „Попитай Виктор Николаев“ в бТВ. От началото на септември 2013 г. Анна Цолова и Виктор Николаев стават част от сутрешния блок на Нова ТВ.

Автор е на документалния филм „През решетките“ за процеса срещу българските медицински сестри в Либия.

На 6 октомври 2017 г. последователно депутатът от управляващата партия Антон Тодоров и заместник министър-председателят Валери Симеонов намекват в ефир на Николаев, че може да има свързани с работата си на журналист проблеми. Следва лавина от коментари в социалните мрежи.

Аделина Радева стартира кариерата си като радио водещ в ефира на FM+. В периода 2000-2006 е кореспондент на Нова телевизия в Атина. Прави репортажи и за българската секция на Deutsche Welle от гръцката столица. През 2008 г., след завръщането си у нас, започва работа в Българската национална телевизия. Водеща е на централната новинарска емисия от 2011-а насам, на публицистичното предаване за новини, анализи и коментари „Още от деня“ (2016-2017) и на сутрешния блок “Денят започва” (в периода 2008-2011), където за първи път е екранен партньор с Виктор Николаев.Забавни любопитни фактиВижте тези супер забавни и любопитни факти от obekti.bg, които едновременно ще ви изумят и ще ви нак…Jun 9 2019skafeto.com


loading...