адреналинката Яна

„Злати, нищо лично, харесвам те, ама това не е правилно. Падьоми, колена, гръб. Има още много да потренираш да не кажа , че на тази възраст е невъзможно. Не се обиждай“, така адреналинката Яна коментира балетната снимка на Златка Димитрова, пише Новини.бг.

Някои от потребителите, включително адреналинката, се чудят дали става дума просто за реклама, или Злати е започнала да се занимава с балет. Самата тя обаче отговори категорично: „Ако прочетете статуса, ще разберете, че нито го тренирам, нито е реклама! Типична черта на бг“, сподели тя, включвайки се в дискусията.

„За човек, който се е занимавал дълги години с балет, това е грозно, но нека да е Бг черта, по успокояващо е. Поздрави, съжалявам ако съм те обидила“, пише Яна.

„Не исках да го пиша, но тотално ми падна в очите! Елементарно държание“, завършва още един от коментарите на плеймейтката.

„Явно не ме разбрахте. Аз епитети не използвам и не обиждам. Приемам градивна критика. Не съм инфлуенсър, професионална танцьорка съм . За вас съм проста селянка, злобарка и завистлива, няма лошо! Явно обичате да го взимате лично и навътре, пак няма лошо! Бъдете здрави!“, гласи отговорът на Яна, с което се сложи край на онлайн спора.

Виж още:Черната Златка поиска второ дете. Ясно е от когоЧерната Златка в последните години успя да промени имиджа си на типична плеймейтка. Въпреки това в л…May 12 2020skafeto.com

Черната Златка се подигра жестоко с ген. Мутафчийски, но след това съжали горчиво (СНИМКА)Плеймейтката Златка Димитрова показа гражданската си позиция относно извънредните мерки в страната н…Apr 9 2020skafeto.com


loading...