Азис музика певица

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ясно е, че в музикалния бизнес има място за всички, но в същото време това не означава, че представителите на отделните стилове, например, се харесват помежду си. Днес например ще ви представим как и защо Азис се подигра брутално с 18-годишна певица. Тя не е българка, но за сметка на това в момента постига фурор в световен мащаб.

Азис може да предизвика скандални коментари по свой адрес, дори и когато не залага на провокативна визия и тежък сценичен грим, пишат от show.blitz.bg. Достатъчно е да си каже мнението, което на моменти е толкова островърхо, че чак пробожда.

Наскоро поп фолк изпълнителят се подигра брутално на един от световните тийн идоли, а причината за ироничните му приказки е външния вид на младата звезда. Става дума за Били Айлиш, с която Азис направи паралел със случващото се на световната сцена през 80-те и това, което става днес. Той припомни и една от най-известните песни на италианската звезда Сабрина.

„Когато нямаше стилисти, нямаше марки и т.н. Но имаш харизма и караш главите на хората да избухват! Сега Били Айлиш, намъкната в пижама 4 размера по-голяма с мазна коса и размазана спирала. Не, мерси“, заяви Краля на фолка, чийто дует с Папи Ханс излезе само преди броени дни. В социалната мрежа TikTok двамата представят кратка хореография на парчето, като идеята е феновете да научат танца и да споделят своите движения с тях.

Азис е псевдоним на Васил Троянов Боянов, който е български попфолк певец и телевизионен водещ. Азис е роден на 7 март 1978 година в Сливен в ромско семейство на музикант. Според собствените му твърдения е роден в Сливенския затвор, но майка му отрича това. Израства в Костинброд и София, като прекъсва образованието си след пети клас и известно време пее, заедно с баща си. В продължение на няколко години живее в Германия, където извършва нередовна работа – разхождане на кучета. Има доста медийна спекулация относно сексулната му ориентация. В интервю от 2017 г. Азис заявява: „Значи Господ ме е направил циганин, гей, дебел, само някаква ужасна болест не ми е дал.“ През 2007 г. му се ражда дъщеря на име Рая.

В началото на 1999 година Васил сключва първия си продуцентски договор с „Маратон рекърдс“. Тогава се ражда Азис – певецът избира псевдонима си от името на главния герой в турски филм. Първите му песни са включени в компилацията „DJ фолкмаратон“. Азис се свързва с продуцента на „Съни мюзик“ – Крум Асанов и му занася първия си издаден албум с ромски песни. Първият албум на Азис се казва „Нокът“, а самият той го определя като „пълна боза“. Азис няма особено високо мнение за първия си албум, озаглавен „Нокът“. През 1999 година излиза и дебютният му самостоятелен албум „Болка“. Със заглавната песен, преведена на цигански език, Азис печели и първото си голямо отличие – през август е избран за певец на годината на ромския фестивал в Стара Загора. За бъдещия му скандален имидж обаче никой не подозира.

Вижте още:Азис: Марш от моя Инстаграм (СНИМКА)Кралят на поп-фолка не замълча и се изказа относно множеството статии и коментари, появили се в меди…Jan 14 2020skafeto.comАзис се похвали с чисто новите си ушиАзис направи още една крачка към перфектната си визия, като певецът се похвали с чисто новите си уши…May 30 2020skafeto.com


loading...