Азис спира да пее в България

Азис за пореден път доказа, че е най-голямото българска звезда. не случайно го наричат Краля на фолка, а успехите му се разпростират извън пределите на България, съобщава Блиц.

Преди няколко дни той изнесе голям концерт в Турция, а случилото се още остане в историята на музиката. А това толкова го главозамаяло, че вече отказва да пее на родна земя, а само в чужбина срещу пет цифрена сума.

Грандиозното шоу на изпълнителя събра рекордните 40 000 души публика. Кадри от сценичната му изява в южната ни съседка предизвикаха вълна от коментари в социалната мрежа. „Когато си очи в очи с 40 000 души“- отбеляза фолк идолът над споделените снимки.
Това беше! Азис спира да пее в България, причината е главозамайваща (СНИМКИ)
Това беше! Азис спира да пее в България, причината е главозамайваща (СНИМКИ)

Приятели на певеца разкриха, че той е пял в Бурса, като от концерта си е спечелил колосална сума. Любопитно е да се отбележи, че до този момент нито един роден изпълнител не е пял пред толкова много публика в чужда държава на самостоятелен концерт.

През последните години Азис успя да се наложи като име и в Турция, където концертите му се радват на огромна публика. Той е пял в огромни дискотеки и на стадиони в почти всички големи градове там.Азис се подигра с гордостта на ГЕРБ: Кой е този господин Мария Габриел?Азис дори не е чувал за голямата гордост на правителството и на ГЕРБ – Мария Габриел. Това става ясн…Sep 13 2019skafeto.com

Азис позлати майка си за ЧРД: Певецът не й дава да работиФолк звездата Азис не пропуска възможност да обяви пред медиите как за него семейството е най-важнот…May 14 2019skafeto.com

loading...