Айрлънд Болдуин дъщеря

Айрлънд Болдуин получава заплашителни съобщения в социалните медии и на електронната си поща, откакто баща ѝ Алек Болдуин стана участник в случайно убийство на снимачна площадка на уестърнът „Ръжда“.

26-годишният модел благодари на фен, който сподели положителното си отношение към 63-годишния актьор, защото това било истинско облекчение за нея, след като е била наводнена с враждебни имейли, текстови съобщения и обаждания след смъртта на оператора Халина Хътчинс по време на снимки в Ню Мексико.

Айрлънд сподели скрийншот на коментар от фен, който си припомня работата за компания за продуциране на детския филм с Болдуин от 2000 г. „Thomas and the Magic Railroad“, и каза, че тогава единствената молба на Алек е била „да има мляко и зърнени храни в хотелската стая, когато дъщеря му идва на гости.“ Потребителят на Инстаграм добавя: „Винаги ще помня това.“

Айрлънд написа в Инстаграм: „Сред някои от най-отвратителните и заплашителни коментари, имейли, текстови съобщения и гласови съобщения, които получих тези дни… този прекрасен коментар се откроява“.

В публикацията си тя се обръща към всички хейтъри: „Аз познавам баща си, но вие не го познавате. Обичам те, татко.“


loading...