актриса от

Когато известна личност се сдобие с детенце, това винаги предизвиква положителни емоции сред почитателите й. В това се убеди и актриса от „Откраднат живот“, която роди, но без да вдига много шум около събитието. Въпреки това новината излезе по медиите и потребителите веднага се захванаха да я поздравяват.

Актрисата Деси Бакърджиева тайно е станала майка за втори път. Наблюдателни столичани често забелязвали д-р Хинова от сериала „Откраднат живот“ да бута бебешка количка по столичния бул. „Христо Ботев”, пишат от show.blitz.bg. Още в края на миналата година папараци забелязаха наедряващата фигура на актрисата и предложиха, че това може да се дължи на наскоро настъпила бременност. 41-годишната актриса обаче успя да запази в тайна от феновете на сериала предстоящото си майчинство. В края на миналия сезон зрителите гадаеха защо така е наедряла и дали тя не е в очакване на втора рожба, пише „Уикенд“.

Подозренията се засилваха и от факта, че снимачните камери в докторския сериал показваха Бакърджиева само от кръста нагоре. Тъй като екранната героиня на Деси по сценарий имаше репродуктивни проблеми и роди от сурогатна майка, нямало как да роди и в сериала.

От суеверие Деси решила да не признава за бременността си и всячески се опитвала да я прикрива. За хубавата новина знаели само колегите й от сериала и хората от най-близкото й обкръжение. Най-верните почитатели на докторската драма обаче отдавна водеха залагания по темата. На тази мисъл ги наведе рязкото напълняване на Бакърджиева, която в последния сезон бе доста по-окръглена от обичайното.

Премахнати бяха и екстремните любовни сцени, в които атрактивната блондинка се показваше по- разголена. Мистерия обаче остава кой е таткото на бебето. Екранната д-р Хинова пази встрани от медиите личния си живот и никога не е показвала мъжа до себе си. Деси има дъщеря Ана-Мария, която вече е тийнейджърка. Актрисата е споделяла, че докато е била брeмeннa c нeя, е нaпълнялa c цeли 32 килoгрaмa. Според мълвата, която циркулира в артистичните среди, актрисата е прибегнала до инвитро процедура, за да забременее.

Нeслучайно Деси cтaнa рeклaмнo лицe нa кaмпaния зa пoдпoмaгaнe нa жeни c рeпрoдуктивни прoблeми. Неотдавна екрaннaтa д-р Хинoвa oбяви, чe щe прoмeни живoтa нa двe ceмeйcтвa, кoитo нe мoгaт дa имaт дeтe и ще им подари инвитро процедура. И в двете двойки имало успешна бременност.

Вижте още:Коронавирусът влиза в сериала „Откраднат живот“Коронавирус COVID-19 влиза в сериала „Откраднат живот“. Темата е включена в сюжета по сериозен и отг…Mar 13 2020skafeto.comМарта Вачкова за новия сезон на Откраднат животСлед 386 епизода започнаха снимките на новия девети сезон на най-успешния български медицински сериа…Jan 20 2020skafeto.com


loading...