актриса от

„Откраднат живот“ е първият български медицински сериал. Когато той излезе за първи път в ефира на телевизията, българите масово започнаха да го следят с интерес. Благодарение на това, той се излъчва вече дълги години и хората имат възможността да се насладят на актьорската игра на редица български артисти. Днес ще ви разкрием коя актриса от „Откраднат живот“ се разведе.

На актьорите и въобще на публичните хора им е много трудно да съчетаят професията с личния живот, пишат от show.blitz.bg. Разводите при тях за ежедневие, а някои дори се отказаха от това да търсят любовта. Една от актрисите от „Откраднат живот“ също е минала по този път. Разделила се е със съпруга си, но досега предпочиташе да крие този факт.

Актрисата Елена Карабойчева, която играе ролята на чаровната сестра Чокова в „Откраднат живот“, се разведе след 20-годишен семеен живот. Двамата се разделили още преди 4 години, но Елена призна чак сега. „Не се справихме… Не се грижехме достатъчно за отношенията си, изгубихме се. Децата ни много тежко го преживяха. Сега виждат често татко си, той е прекрасен баща“, споделя тя пред „Галерия“. Тя също е запазила нормални отбошения с бившия си съпруг.

Не иска да разкрива дали в живота й има нов мъж, но по всичко личи, че е щастлива. Такава я правят и трите й деца. Голямата й дъщеря е на 24 години и учи стайлинг на модата в Рим. Малката е на 22 и следва международни икономически отношения в УНСС. Деветгодишният й син пък е в трети клас, интересува се много от компютърни игри, иска да създава такива, също и от роботика. И трите й деца се раждат в края на осмия и началото на деветия месец като тежат по 2300 грама. А тя излиза от болницата с килограмите от преди бременността. През ноември стана на 45 и може да мине за сестра на дъщерите си.

Поддържа перфектна форма, макар да не спортува постоянно. Хапва по-малко и избягва тестените храни. Но и не спира да работи. С пълна пара снима „Откраднат живот“, а с кино започва да се занимава съвсем случайно. Нейна приятелка има рекламна агенция и преди седем години й предлага да се снима в реклама на прах за пране. След това се изявява в малки роли в „Столичани в повече“, „Под прикритие“, „Връзки“ и в предаването „Истински истории“. Като млада неведнъж я канили за модел, но момичетата й били малки и отказвала. В детските си години минала през художествена гимнастика и народни танци. Откакто се снима в „Откраднат живот“, живее в София, но често се прибира в родния Пазарджик, при родителите си.Аня Пенчева влиза в „Откраднат живот“ заради мъртвата си майкаИконата на Народния театър Аня Пенчева е голямата звезда в новия, осми сезон на „Откраднат живот” – …Aug 31 2019skafeto.comKакво да очакваме от новият сезон на „Откраднат живот – Кръвни връзки“Есента очакваме новият сезон на „Откраднат живот – Кръвни връзки“. Любимият сериал се завръща на мал…Aug 15 2019skafeto.com

loading...