Александра Богданска и Даниел Петканов

Разведените Александра Богданска и Даниел Петканов отново се събраха. Двойката показа доста топли чувства, които Николета Лозанова успя да улови във видео. На кадрите на плеймейтката, където се вижда как моделката и Лудия репортер си разменят целувки. Петканови определено нямат вид на разделени, а последователите им веднага се запитаха дали са се събрали отново, или е поредният цирк, разиграван от двамата.

Богданска и Даниел обявиха раздялата си през февруари, а на 1 април 2022 г. вече бяха разведени. В момента синът им Габриел стои една седмица при майка си, една седмица при баща си. Двамата запазиха приятелски отношения, но от последните им фотоси става ясно, че са си доста близки.

„На Дани явно му е писнало да стои на сухо“ – коментират през смях последователи на инфлуенсъра, който призна, че вече е направил 100 дни въздържание.

Преди дни Даниел отново разказваше подробно за своя опит с мастурбацията. Във
видео с дължина от около 12 минути той обяснява как мастурбирал от много ранна
възраст и това го накарало да се пристрасти към този акт.

„Започнах да гледам и порно съдържание. започнах с касети, след това преминах на дискове, а впоследствие – сайтове за възрастни.“, споделя още Петканов.

Дани разкрива, че първоначално не е смятал, че е възможно да спре, но след това е решил да се подложи на предизвикателство да издържи цели 100 дни без да „лъска бастуна“.


Бившите съпрузи определено изглеждат доста близки и сякаш всичко между тях си е постарому. Тази сутрин Дани и Алекс също бяха заедно, забавлявайки се в детски център със сина си.

„Явно не са се разделяли от снощи. Може би скоро ще обявят, че са се събрали“ – коментират фенове на двойката.

Петканови пак се събраха (СНИМКИ)
Тази сутрин двойката отново е заедно


loading...