Александра Гърдева гадже

Психоложката Александра Гърдева, която нашумя с участието си в шоуто „Ергенът”, най-накрая си е хванала гадже. Чаровната брюнетка не добута до финала в рейтинговото предаване, но пък извън него май е срещнала е любовта. Наскоро тя е била с новия си приятел в Истанбул на почивка.

Гърдева споделила пред свои близка, че връзката й все още била много прясна, но пък определено се чувствала щастлива и спокойна с въпросния мъж. Дали обаче отношенията им ще станат сериозни, предстои да разберем. Засега Александра не искала да го представя официално, а изчаквала да види как ще се развият отношенията им.

Усмихнатата брюнетка извлече много позитиви от изявите си в „Ергенът”, но с Виктор Стоянов в крайна сметка поеха по различни пътища. С днешна дата фитнес гуруто излиза с 25-годишната Мария Тарашманова и твърди, че „обича силно”. Психоложката пък умело се възползва от внезапно връхлетялата я слава – тя натрупа 120 000 последователи в инстаграм, вдигна си хонорара и сега профилът й е предимно с рекламна насоченост. Александра си купи и нов апартамент, който все още ремонтира.

Гърдева вече е на 34 години, затова се надявала с настоящия си приятел най-сетне да се задоми, а защо не и да създаде дете. След много любовни несполуки в миналото, тя силно копнеела за семейство.

Психоложката неведнъж е разказвала за предишните си връзки, които приключили безславно. Преди години тя заминала за Испания, за да живее при тогавашното си гадже, но битовизмите убили чувствата им и се разделили. Сашка обаче за нищо на света не искала да се връща в родината и подхванала първата работа, която й попаднала – миела чинии в заведение, а после започнала да танцува в дискотекa.

В нощния бар тя запознала със заможен швед, с когото впоследствие за залюбила и делила един покрив цели 6 години. Макар че чужденецът угаждал на всичките й материални желания, Александра го зарязала, защото спонтанно хлътнала по „българско момче – спортистче”, както се е изразявала тя в свои интервюта. Заради него дори се върнала в България за кратко. Идилията им обаче продължила едва 7 месеца.

Разочарована, брюнетката отново си събрала багажа и заминала за Испания, а после и за Франция. Там попаднала на бизнесмен, собственик на верига пекарни. Всичко между тях вървяло отлично до момента, в който Александра разбирала, че е мамена – поредният й възлюбен имал жена, дете и водел двойнствен живот.

Заради несполучливите си връзки, Гърдева започнала сеанси при психотерапевт и толкова се увлякла на тази тема, че записала да учи психология. Сега тя е готова да помага и на други хора да преодоляват емоционалните си травми.

Брюнетката изобщо не съжалява за участието си в „Ергенът”. Тя насърчава всички мераклийки за слава и любов да се запишат за новия сезон на шоуто. В момента още се набират дами за предаването и текат кастинги, но името на новия ерген вече е ясно – това е пианистът Евгени Генчев. Виртуозният музикант е на 33 години, популярен е най-вече в чужбина. За личния му живот не се знае много, но явно е отворен за авантюри. Снимките на формата ще започнат през есента.