александра фатик занзибар

След като родният ВИП елит полудя по Занзибар и всички нашенци вкупом решиха да хукнаха натам. Сега дойде ред и на нова мода – известните личности, богаташки щерки или обикновени бръмчалки да се правят на Анджелина Джоли, снимайки се с гладни и боси чернокожи деца в Африка. След Диляна Попова, която се взе за американската актриса, щерката на митичния Филип Найденов-Фатик Александра също последва примера ù, пише lupa.bg.

Докато бившата половинка на Брад Пит е известна с редицата инициативи, в които се включва с цел помощ за децата в Африка, тяхното изхранване и образование. В случая с нашенките става дума за евтин пиар и трупане на лайкове в социалните мрежи.

Александра върти любов с мъж на адреналинка от „Господари на ефира“. Камелия Аврамова – беден кадър на Халваджиян, не успяла да задържи любимия си на име Мони Георгиев, въпреки че му родила дете, и сега той се радва на слънцето и океана в обятията на милионерската наследница, твърдят столични клюкари.

Щерката на Фатик по стъпките на Анджелина Джоли в Занзибар

Вижте още:
Диляна Попова с мил жест към децата в ЗанзибарПрез годините всеки човек изгражда свои собствени традиции, които спазва стриктно, а една от тези на…Feb 24 2021skafeto.com

Любимият остров на българите пламна с COVID-19Внимание, български туристи – една от хитовите дестинации по време на пандемията пламна в плен на CO…Feb 20 2021skafeto.com

loading...