https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Анелия е сложила край на отношенията си с хазартния бизнесмен Любомир Захаринов, след като научила, че се среща с друга популярна личност.

Фолк певицата и бизнесменът въртят любов от почти година, но отношенията им са на приливи и отливи. Непрекъснато се разделят, а след това се събират. Чалга фурията сложила окончателно край на връзката им, след като разбрала, че той кръшка с прясно разведената Алекс Петканова. Приятели на Анелия й докладвали, че възлюбеният й много често се среща с Петканова. Това ядосало много певицата, която първо се обадила по телефона на известната инфлуенсърка и й вдигнала бесен скандал. Петканова се оправдала, че не е знаела за връзката на Анелия с бизнесмена и че двамата всъщност се срещали като приятели.

Думите на Алекс по никакъв начин не смекчили тона и яростта на Анелия, която преди време плащаше на предателката, за да й рекламира дрехите от нейния бранд. Изпълнителката на „Генерал“ сложила край на приятелството с Петканова, а след това вдигнала скандал и на гаджето си, като категорично му заявила, че това е последната капка и търпението й се е изчерпало.

Възлюбеният на Анелия, заедно с брат му Марио Захаринов са собственици на верига хазартни зали и на един от най-новите сайтове за залагане. Марио пък е тайния мъж на Бориса Тютюнджиева, която неотдавна го дари и с дете. Анелия дори се пренесе да живее в дома на Захаринов, като остави пуста собствената си огромна къща, която строи в продължение на почти десетилетие, пише „Блиц“.