Алекс Енева

Средата на октомври се подава зад ъгъла, като за пристигането ѝ предизвестява и спадът на температурите, които макар последните дни да са благосклонни, не могат да конкурират високите градуси на жаркия сезон. И въпреки че официално вече изпратихме лятото, някои хора все още изпитват носталгия по него и не са готови да го пуснат.

Алекс Енева – половинката на Бобо Халваджиян, винаги е била любителка на красивите и екзотични дестинации, където човек може целогодишно да се припича на слънчевите лъчи, събирайки тен на някой лазурен плаж. Затова не е изненада, че сега, когато в България е есен, тя се намира в едно от райските кътчета под небето – Малдивите, пише Дир.бг.

Хореографката на балета „Funky Monkeys“ публикува в официалната си Инстаграм страница свои снимки, разкриващи част от почивката ѝ. Няма съмнение, че обградена от палмови дръвчета и безкрайната синева на Индийския океан, тя се чувства повече от добре.

„Заведи ме там, където лятото никога не свършва“, гласи посланието към един от кадрите, на който Алекс е застанала на ръба на басейн, облечена в червено-оранжева плажна туника, която пасва идеално на новия цвят на косата ѝ.

На друго изображение тя е седнала на голяма люлка, а компания ѝ прави вторият мъж, покорил сърцето ѝ – 3-годишният ѝ син Еди. Интересен факт е, че макар и толкова малко, детето вече има собствен акаунт в социалната мрежа на Инстаграм, в който редовно се качват фотографии.

„Здравейте! Аз съм Еди – момче със свободен дух и дълга руса коса. Приятно ми е да се запознаем“, е написано като приветствие в профила му.

Семейството не за първи път посещава островната държава, това е едно от любимите им места за отдих, където обичат да прекарват свободното си време. Пътуванията са една от големите им страсти и те често разнообразяват графика си, отскачайки до различни точки на света.За цяло лято Ивет Лалова отиде само веднъж на плаж (ГАЛЕРИЯ)Лятото е времето, когато всички се отдаваме на заслужена почивка, която, заради високите температури…Sep 10 2019skafeto.com

Ива Екимова отвя Мира и Гала, вижте я на плажа (ГАЛЕРИЯ)Това лято страстите са повече от горещи, поне съдейки по фотосите, които родните популярни личности …Aug 22 2019skafeto.com

loading...