Алекс Петканова

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Алекс Петканова е една от дамите в хайлайфа у нас, която прави добро впечатление на хората не само с визията си, но и с поведението си. Въпреки че преди години любовната й история с Даниел Петканов предизвика бурен медиен скандал, в момента двамата са щастливо семейство. Алекс Петканова пък реши да изненада феновете си с нова и нестандартна прическа, която определено привлича вниманието.

Александра Петканова е поредната звезда, която реши да промени прическата си тази пролет, предават от iwoman.bg. Красавицата изненада феновете си с по-екстравагантна визия. Тя сама се похвали, като качи няколко снимки в Instagram. Както се вижда от кадрите, Алекс в момента е на плитки и е вплела в косата си син канекалон. Съпругата на Дани Петканов се е доверила за тази драстична промяна на екипа на Салони за красота Murphy.

Коса̀ се нарича космената покривка на главата при хората. В частност терминът може да се използва и за обозначаване на космената покривка на останалите части от човешкото тяло. Косата представлява струпване на косми от тялото, израстващи на голяма гъстота на единица площ, обикновено са с еднакъв размер и цвят.

Отношението към косата, изразяващо се в направа на прическа или епилация, се различава значително в различните култури и исторически периоди, но често се използват за обозначаване на личните убеждения на едно лице, неговото социално положение, възраст, пол или религия.

Фризьорство е изкуството да се подстригва и подрежда косата на човек в съответствие с модните тенденции и индивидуалните характеристики. Продуктът от този процес се нарича прическа. Включва освен подстригване, също и къдрене на косата, боядисване, сушене и други дейности, свързани с придаване стил на косата.

Някои от атрибутите, използвани във фризьорството, са набор от ножици, машинка за подстригване, боя за коса, ролки, четки за коса, гребени, сешоар, фиби, шампоан, гел, лак за коса, перуките и други. Прическите се различават значително в различните култури и исторически периоди, но често се използват за обозначаване на личните убеждения на едно лице, неговото социално положение, възраст, пол или религия.

Вижте още:Богданска, която всеки момент ще роди, направи нещо супер странно (СНИМКА)Богданска сътвори чутовна глупост с малкия си син, майки я разпънаха на кръстНа 30 януари моделката Александра Богданска и репортерът Даниел Петканов станаха родители.