мъжа на Алекс Раева разказва

Алекс Раева разказва открито за трудните периоди в живота си. Певицата не крие, че е правила компромиси в името на любовта.

„Връзките ми бяха разрушителни. Правила съм компромиси, които те изяждат като човек. Това не е правилно. Най-странното е, че с бащата на детето ми нещата не са такива. Сякаш цял живот сме били заедно” – каза тя пред Мариян Станков-Мон Дьо.

Двамата се запознали на лодката на техни приятели. „Погледнахме се и това е, всичко беше много просто и чисто” – поясни Раева.

За взаимоотношенията с баща си признава: „Баща ми започна да присъства в моя живот много повече, след като почина, виждам него в дъщеря ми. При последното ни интервю бях в тежък период. Една година по-късно аз получих щастието под формата на детето ми”.

Алекс сподели, че е мазохистично настроен човек и обича препятствията. „Те изваждат най-доброто от мен” – смята тя. По думите й лайтмотивът на живота й е „дишай“.

За пандемията и настоящата политическа обстановка у нас коментира: „Много неща чета за короновируса. Има много конспирации върху които човек трябва да разсъждава, човечеството трябва да се управлява. Ние сме машината, ние сме мравките. Бунтуваме се, но нямаме ясно изявено мнение, дори в протестите. Искаме да сменим властта, но нямаме ясна представа за следващите ни избори, трябват млади и образовани хора, не съм сигурна, че у нас има такива”.

Вижте още:
Алекс Раева показа дъщеря си (Снимка)Алекс Раева е сред родните звезди, които рядко допускат феновете и обществеността до личния си живот…Dec 9 2019skafeto.com

Изплува голяма тайна за мъжа на Алекс РаеваАлекс Раева е една от звездите в родния елит, които предпочитат някои неща от личния им живвот да ос…Sep 26 2019skafeto.com

loading...