Алекс Раева

Алекс Раева е една от българските известни личности, които се харесват на публиката, заради непосредственото си поведение и приятно излъчване. Наскоро обаче екс-певицата роди своето дете и оттогава тя слезе от сцената на публичността. Дали този период в живота й обаче не е приключил, започнаха да се чудят почитателите й, след като тя пусна интересна снимка в мрежата.

Алекс Раева вече е щастлива и горда майка, но това, което направи малко, след като роди, ще ви изуми, предават от show.blitz.bg. Тв водещата успя да изненада дори и най-верните си последователи в мрежата.
Алекс Раева се връща в светлината на прожекторите? (Снимка)

Откакто гушка малката си рожба Алекс съвсем се е дистанцирала от светските среди. Вече не я виждаме по събития и сякаш е скъсала окончалетло с шоубизнеса. Дали обаче е така наистина… Наскоро Раева качи интересно селфи, което напълно опроверга тази мисъл. Нещо повече – на фотоса брюнетката сияе от щастие и като нищо скоро да ни изненада с някоя новина, свързана и с професионалния си живот. На снимката певицата позира заедно с Рафи Бохосян и Зарко Сарафян.

Припомняме, че преди три години Алекс и Рафи водеха заедно предаването „Bake Off: най-сладкото състезание“, а Зарко бе един от участниците. Тримата се засекли случайно по улиците на София, докато Алекс разхождала бебето Лия, и решили да запечатат момента с едно селфи. Видно е, че родителството влияе много положително на Алекс Раева, която бързо е успяла и да възстанови. А сега по всичко изглежда е готова да приема и покани, свързани с една от най-големите й страсти – телевизията.Честито: Алекс Раева роди момиченцеПевицата и водеща Алекс Раева роди своята първа рожба. То е момиченце и е проплакало тази сутрин.  М…Aug 2 2019skafeto.comПикантни разкрития около бременността на Алекс РаеваДоста пъти са се носили слухове и мълви, че телевизионната водеща и певица Алекс Раева е бременна. Т…Mar 28 2019skafeto.com

loading...