Алекс Сърчаджиева Ласкин

Алекс Сърчаджиева, която съвсем скоро ще видим като повече от атрактивна водеща на новото риалити по Нова тв „Игри на волята“, не страда от мъжко внимание. 

Актрисата, която преди 7 месеца загуби съпруга си Иван Ласкин и се опитва по всякакъв начин да не дава израз на болката, която сковава душата й, вече има нова компания.

Тези дни вдовицата на Ласкин бе ухажвана край морето от двама мъже едновременно, а флиртът се разигра пред очите на 8-годишната й дъщеричка София, пише „Уикенд“.

Ето какво накара Алекс Сърчаджиева да се усмихне отновоСлед голямата загуба на съпруга си Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева прави всичко възможно да съхрани се…Jun 27 2019skafeto.com

В момента Алекс е на Южното Черноморие заради новия риалити формат, който се снима на затънтения плаж „Липите“ край Синеморец. Заедно с нея е и малката й дъщеричка София, тъй като в столицата няма кой да я гледа.

Алекс Сърчаджиева с нов мъж (ПАПАРАШКА СНИМКА)

През по-голямата част от деня Алекс е на снимки, но в късните следобедни часове тя и малката ходят на плаж. Онзи ден, например, Сърчаджиева и София газеха горещия пясък в компанията на двамата младежи. Най-вероятно те са колеги на Алекс от риалитито.

Господата обаче, обсипваха Сърчаджиева с внимание, а на моменти дори флиртуваха с нея. На задявките им тя отвръщаше със смях.

София пък имаше записан час в сърф училището на плажа, затова майка й и придружителите й предадоха момиченцето на инструктор.

Алекс Сърчаджиева с нов мъж (ПАПАРАШКА СНИМКА)

Алекс Сърчаджиева се впуска в „Игри на волята: България“С изцяло променена визия, Алекс Сърчаджиева ще даде старт на мащабния формат на NOVA – „Игри на воля…Jul 15 2019skafeto.com

loading...