кроше алек алескиев

Алек Алексиев, който се завърна с гръм и трясък в актуалния сезон на хитовата медицински сериал „Откраднат живот“, направи нещо потресаващо, което феновете му със сигурност няма да забравят, пише агенция Блиц. 

Алек Алексиев, който в момента е на снимки с колегите си от сериала във Варна, „удари“ звучно кроше на Димо Алексиев, с който играят братя в сериала на Нова телевизия.

Потресаващата картинка се случва пред погледа на Марта Вачкова, която не може да повярва на очите си, но в крайна сметка става ясно, че актьорите не само, че не се карат и бият, а щуро се забавляват на плажа край морето.
Алек Алексиев "заби" кроше на колегата си от "Откраднат живот" (СНИМКА)Разбира се, коментарите под кадъра, който Алек Алексиев качи в социалните мрежи, валят като из ведро, и логично предизвикват много смях сред верните фенове не само на актьорите, но и на „Откраднат живот“.

Вижте още:

Неочаквано и много тъжно: Почина голям наш актьор от „Под прикритие“ и „Откраднат живот“Изненадващата новина за кончината на 47-годишния актьор Йосиф Шамли бе съобщена от Съюза на артистит…Oct 29 2019skafeto.com

Ето коя актриса от „Откраднат живот“ се разведе„Откраднат живот“ е първият български медицински сериал. Когато той излезе за първи път в ефира на т…Nov 11 2019skafeto.com

loading...