Алек Болдуин инцидент

Алек Болдуин със сигурност минава през труден период в живота си. След трагедията на снимачната площадка на „Ръжда”, при която той застреля операторката Халина Хътчинс, актьорът тепърва ще бъде в центъра на разследване.

Само дни, след като даде първото си телевизионно интервю след случилото се, Болдуин изтри профила си в Туитър.

Официалният му профил @AlecBaldwin, от който той публикува няколко пъти след трагедията, вече не съществува. И преди 63-годишният актьор е трил профила си, като един от последните пъти беше във връзка със скандала за испанския произход на съпругата му Хилария Болдуин.

Какво крие Алек Болдуин?

Това се случва много скоро след интервюто му в предаването „Добро утро, Америка”, където пред водещия Джордж Стефанопулос Болдуин заяви, че не е дръпнал спусъка на оръжието, убило Хътчинс, и че няма представа как реални патрони са се озовали в него.

Във връзка с изказването му, че е не е натиснал спусъка, полицейският началник на Санта Фе Ейдън Мендоса коментира пред Фокс нюз: „Оръжията не стрелят сами. Спусъкът е бил дръпнат, той го е направил – оръжието е било в неговата ръка“.

Вижте още:
Нова жалба срещу Алек Болдуин: Играеше „руска рулетка“ с оръжиетоАктьорът Алек Болдуин, който уби неволно операторка на снимачната площадка, е играел „руска рулетка“…Nov 18 2021skafeto.com

Заплашиха дъщерята на Алек БолдуинАйрлънд Болдуин получава заплашителни съобщения в социалните медии и на електронната си поща, откакт…Oct 29 2021skafeto.com


loading...