Алек Болдуин

Когато има някакъв проблем или тежък момент в едно семейство, то обикновено се затваря в себе си и се изолира от света, докато този период не отмине. Звездите обаче често нямат право на този лукс, тъй като са постоянно в светлините на прожекторите. Точно такъв е случаят и с Алек Болдуин, който наскоро преживя лична трагедия.

Трагедия сполетя семейството на актьора Алек Болдуин, пишат от actualno.com. Актьорът обяви, че са загубил бебето, което очакваха, пише USA Today. „С тъга споделяме, че днес научихме, че нашето бебе е починало.“, каза съпругата на Алек Болдуин Хилария, която заяви, че иска да говори за случилото се, за да се бори са табутата върху темата за проблемната бременност и спонтанните аборти, предаде БГНЕС.

Семейството има още четрири деца, момиченце на 6 години и три момченца на 4, 3 и 1 година. През октомври те съобщиха, че Хилария е бременна и очакват петото си дете, което ще е момиче. Тя е втората съпруга на Алек Болдуин. Актьорът беше женен за известната актриса Ким Бейсингър, с която имат една дъщеря. Разводът на двамата беше тежък, като години наред водиха съдебни битки за правото на Алек Болдуин да вижда детето.

Известният актьор Алек Болдуин е бил арестуван, след като ударил друг мъж в свада за място за паркиране в Ню Йорк, предаде БГНЕС. Инци… Прочети повече През 2012 г. актьорът се ожени за родената в Испания Хилария Томас, която беше негова инструкторка по йога. Двамата имат 26 години разлика.

Алек Болдуин е американски актьор. Роден е на 3 април 1958 г. Има трима братя – Стивън, Уилям и Даниъл Болдуин, които също са известни актьори. Започва кариерата си като актьор през 1979 г. по време на следването си в Драматичната школа на Нюйоркския университет, обучавайки се в театралния институт на Лий Страсбърг. През 1993 г. отново постъпва в Нюйоркския университет, за да завърши следването си, получавайки степен „бакалавър по изящни изкуства“, специалност „Драма“. Професионалният му дебют е в сериала на „Ен Би Си“ „Докторите“. След това участва в няколко телевизионни програми, сред които „Приземяването на Нот“ и „Облечен в сиво“.Най-лошите роли на най-добрите актьори в ХоливудДори и най-добрите актьори понякога правят грешен избор за това в кой филм да участват. Разбира се, …Nov 8 2019skafeto.comКъде са сега любимите ни деца актьориВ Холивуд често се налага да се снимат филми с деца актьори. Това е съвсем нормална практика, но е ф…Nov 5 2019skafeto.com

loading...