Зрителите на френската телевизия станаха свидетели на трогателен момент – първата среща между Сара Биазини, дъщерята на Роми Шнайдер, и Анушка Делон, дъщерята на Ален Делон. Двете актриси бяха гости в неделно предаване по Франс 2, пише БНТ.

Анушка Делон сподели, че се чувства много особено, защото със Сара имат много общо, без в действителност да ги свързва нещо.

В отговор Сара Биазини, която също е актриса и дъщеря на Роми Шнайдер и Даниел Биазини, озари студиото със сърдечна усмивка, потвърждавайки, че с Анушка сега се запознават официално, с думите: „Приятно ми е!“.

Дъщерите на Ален Делон и Роми Шнайдер се срещнаха за първи път (СНИМКА)

Анушка Делон е дъщеря на великия актьор и модела Розали Ван Бремен.

По време на предаването Анушка Делон спомена и 85-те снимки, които публикува в профила си в Инстаграм по повод 85-та годишнина на прочутия си баща.

Сред тях имаше и фотоси с Роми Шнайдер.

„Израснах със снимките на Роми Шнайдер, тя винаги присъстваше в живота ни, беше част от семейството ни по някакъв начин“, признава Анушка Делон.

После гостите бяха попитани за любимите им филми с Роми Шнайдер. За дъщеря ѝ това е „Сезар и Розали“ – филм на Клод Соте, в който магнетичната актриса си партнира с Ив Монтан.

Любимият филм на Анушка Делон е също на Клод Соте – „Нещата от живота“, в който Роми Шнайдер играе заедно с Мишел Пиколи.

„Сама открих тези филми, баща ми никога не ми е показвал филм с нея, не бях гледала „Басейнът“. Но тези две ленти оставиха голям отпечатък“, признава тя.

Голямата любов между Роми Шнайдер и Ален Делон е истински вулкан, който буди интерес и до днес.

При първата си среща те се ненавиждат. Тя е на 19 г., той на 23. Всичко се променя на снимачната площадка на „Кристин“, през 1958-а. Година по-късно великолепните любовници се сгодяват. Те се обичат лудо в продължение на шест години, с една едновременно вулканична и нежна любов. След раздялата никога не се забравят. Останали верни приятели, двамата се събират отново в митичния филм на Жак Дере „Басейнът“ (1969 г.).

Едно от най-трогателните писма, публикувани някога, е написано от Делон. С него той се сбогува със своята изгубена любов – Роми Шнайдер, с думите: „Обичам те, моя кукличке“.

Виж още:Ален Делон на 85: Да обичаш е най-хубавото нещо на света!На днешната дата големият френски актьор Ален Делон отбелязва своя 85-ти рожден ден. Освен актьор то…Nov 8 2020skafeto.com

Ален Делон: Ще си отида от този свят, без да ми е тъжно за него. Ето какво отвращава актьораАлен Делон е един от най-известните актьори в света. Освен с актьорската си кариера и талант, той бъ…Jan 12 2018skafeto.com

Българска снаха, любимка на Ламбо и Делон, отваря Китай за Пиер КарденБългарска снаха, художничка, лечителка, приятелка с Ален Делон, Стефан Данаилов, Дечко Узунов, Ранге…Jul 8 2019skafeto.com

loading...