Алисия бясна

Алисия в последно време постоянно е в медийното внимание, независимо от това дали сама търси това или не. Разбира се, за всяка звезда такъв тип популярност е добре дошъл, защото така се поддържа интереса на публиката, но в крайна сметка и звездите са хора и понякога им писва. В момента Алисия е бясна, защото я забъркаха в пореден скандал.

Фолкпевицата Алисия не може място да си намери, предават от show.blitz.bg. Този път на бившата на Божинов й се наложи да изтърпи много грозна обида, която със сигурност я е изкарала извън равновесие. Певицата е един от участниците в „Маскираният певец“ зад костюма на Принцесата. Макар всички зрителите да я разпознаха на секундата, то панелистите Гала, Ники Кънчев, Геро и Мария Илиева се правят на ударени и категорично отказват да назоват нейното име. Вместо това я объркаха с най-големия й враг – нейна колежка, с която Ники Михайлов й изневери.

Според голяма част от панелистите в шоуто зад маската на Принцесата се крие фолкпевицата Мария. Те използваха доста ласкави думи за миньончето, което подлуди Алисия. Двете певици никак не се обичат и си има основателна причина за тази тяхна неприязън.

Когато Алисия се хвалеше, че е намерила щастието с Ники Михайлов, се оказа, че той го е търсил и на друго място. Кръшнал на певицата с нейната колежка Мария и то под носа й в Сен Тропе. Нещата между Ники и Мара се задълбочили и няколко месеца се срещали тайно. Първо ги хванал бившият й мъж Митко Андонов и това била причината за тяхната раздяла, а след това за изневярата разбрала и Алисия. Оттогава двете певици се избягват и не таят топли чувства една към друга. Затова на Алисия не й станало приятно, че я сравняват с Мария.Алисия може да бъде глобена заради договора в шоуто „Маскираният певец“Фолкпевицата Алисия може да отнесе много сериозна глоба от „Маскираният певец“. Почти 100% сигурно е…Oct 10 2019skafeto.comГотвят Алисия за победител в „Маскираният певец“?„Маскираният певец“ е интересно ново предаване по Нова телевизия, в което всички участници са с таки…Oct 1 2019skafeto.com

loading...