фотошоп

Алисия е една от най-известните и обичани от публиката у нас поп-фолк певици. Тя не само ги радва с оригинални парчета, но и с перфектна визия…Или поне доскоро беше така. Оказа се, че певицата прилага доста трикове и корекции по своите снимки, за да изглеждат те безупречно, особено когато се качват в социалните мрежи.

Фолкпевицата Алисия е поредната звездна уличена в нагла измама, предават от show.blitz.bg. Страницата на therealsfw9 показаха бившата Божинова в неприветлива светлина и ясно лъсна истинската й външност. За сравнение са сложени две нейни снимки – една обработена от нейния Инстаграм профил и една реална, без филъри и фотошоп. Меломаните са шокирани от огромната разлика от снимки и на живо.

В социалните мрежи Ася, както е истинското й име, пуска доста обработени снимки и често попада в класации за сексапил. Уви, всичко ще се оказа една измама на фотошопа, който стана най-добър приятел на почти целия хайлайф и не само.
Алисия е неузнаваема без фотошоп (Снимка)

В оригинал Алисия изглежда доста по-стара в сравнение със снимките. 36-годишната звезда се слави и с честото залитане към пластичните операции. Дори на клиповете си от началото на кариерата досега е претърпяла страшна метаморфоза. Носят се легенди за броя на пластичните интервенции по лицето й. А все по-често е засичана в кабинета на известна дерматоложка в столицата, която се грижи за гладката кожа.

Алисия е родена на 1 март 1983 г. в град Ихтиман. Има двама братя-близнаци. Завършила е Испанската гимназия в София и СУ „Св. Климент Охридски“. Алисия е изпълнител от музикалната компания „Ара Мюзик“. Първата песен на Алисия е „Бързай бавно“. Следващата ѝ песен носи заглавието „Няма да те дам“. Последната песен на изпълнителката за годината е „Сини нощи“. Алисия стартира годината с песента „Чао, чао“. През лятото представя две песни – „Вярвай ми“ и „Мъжки стил“. Завършва годината с „Болка“. През 2004 г. изпълнителката представя само две песни – „Excuse me“ и „Ти си тук“.

Алисия започва годината успешно с песента „Стига, обич моя“. Втората ѝ песен за годината е „Жестока болка“. През лятото представя песента „Аромат на ягоди“. Продължава годината с първото си дуетно парче „Две в едно“ с Теодора. Приключва годината с песента „Ти си секси“. През 2006 година Алисия представя само две песни – баладата „Искам пак“ и „Карамел“. В началото на годината Алисия представи песента „Съблечи ме“. Малко по-късно излиза „Черно кафе“. Изпълнителката започва успешно новата 2008 с „Чао, еди кой си“/ „Лятно време“. Следват „Най-вървежен“ и „Едва ли те боли“. Ва края на годината излиза баладата „Скрий се“.Нов обрат: Алисия „налази“ Тони СторароНаскоро излезе информация, че една от утвърдените певици в поп-фолка у нас – Алисия, ще се отказва о…Sep 14 2019skafeto.comАлисия спира да пее?Кариерата е важна за всеки от нас, защото именно чрез нея си осигуряваме най-важният инструмент, за …Sep 9 2019skafeto.com

loading...