алисия Маскираният певец

Фолкпевицата Алисия може да отнесе много сериозна глоба от „Маскираният певец“. Почти 100% сигурно е, че именно тя се крие зад маската на Принцесата в предаването.

Алисия може да бъде глобена заради договора в шоуто "Маскираният певец"

А драмата е в това, че изпълнителката сама си е отворила устата за участието си. По договор звездите в шоуто нямат право да казват на никого, че са част от предаването, дори и на децата си.

Алисия не само разказала на сина и гаджето си, ами и раздухала клюката на почти всички свои приятели. Заради това и мълвата се разнесе толкова бързо. Сега, ако продуцентите решат, могат да й наложат сериозна глоба, предава вестник Галерия.

Наскоро се появиха и някои предположения за част от участниците, а сега се разпространиха и слухове, че от предаването гласят Алисия ако не за победа, то поне за по-дълго участие в шоуто.
Алисия е неузнаваема без фотошоп (Снимка)Алисия е една от най-известните и обичани от публиката у нас поп-фолк певици. Тя не само ги радва с …Sep 26 2019skafeto.com

Готвят Алисия за победител в „Маскираният певец“?„Маскираният певец“ е интересно ново предаване по Нова телевизия, в което всички участници са с таки…Oct 1 2019skafeto.com

loading...