Алисия прехрана

Кариерата е важна за всеки от нас, защото именно чрез нея си осигуряваме най-важният инструмент, за да водим нормален начин на живот – парите. Разбира се, когато става въпрос за работа, не всеки успява да намери точно онази професия, която е негово призвание. При талантливите хора, това е още по-трудно, тъй като често талантът им остава незабелязан. В случая на Алисия, това далеч не е така, защото тя има безспорен талант и именно той осигурява нейната прехрана. Но всичко това е напът да се промени, пишат от show.blitz.bg.

Идва краят на една епоха в поп-фолка – Алисия слиза от сцената. Този слух тръгна, след като певицата споделила пред близки и приятели, че смята да сложи край на кариерата си и да създаде семейство с новия си партньор Симеон Филипов. Милионерът отдавна намеквал на любимата си, че няма нужда да пее по задимените кръчми и той е готов да подсигури лукс и бляскаво бъдеще както за нея, така и за сина й Валерко.Врачка помага на Валери Божинов да си върне БилянаВрачка помогнала на Валери Божинов да си върне сръбкинята Биляна Дол, съобщи „Галерия“, като се позо…Aug 21 2019skafeto.com

Самата Алисия от доста време насам неглижирала кариерата си. Откакто е с Мони Филипов, изявите й рязко намаляха. Когато пък приеме участие, редовно закъснява с часове и така изнервя феновете й, пише Галерия. Певицата неведнъж е виняла кариерата си и постоянните си отсъствия нощем за разделите с бившите й половинки. Този път обаче смятала да избере любовта пред работата си и най-сетне да създаде стабилно семейство.

Ася Пламенова Дойчева, по-известна като Алисия, е българска поп-фолк певица. Алисия е родена на 1 март 1983 г. в град Ихтиман. Има двама братя-близнаци. Завършила е Испанската гимназия в София и СУ „Св. Климент Охридски“. Алисия е изпълнител от музикалната компания „Ара Мюзик“. Първата песен на Алисия е „Бързай бавно“. Следващата ѝ песен носи заглавието „Няма да те дам“. Последната песен на изпълнителката за годината е „Сини нощи“.

Алисия стартира годината с песента „Чао, чао“. През лятото представя две песни – „Вярвай ми“ и „Мъжки стил“. Завършва годината с „Болка“. През 2004 г. изпълнителката представя само две песни – „Excuse me“ и „Ти си тук“. Алисия започва 2005-а година успешно с песента „Стига, обич моя“. Втората ѝ песен за годината е „Жестока болка“. През лятото представя песента „Аромат на ягоди“. Продължава годината с първото си дуетно парче „Две в едно“ с Теодора. Приключва годината с песента „Ти си секси“.Известна българска певица се похвали със страхотна новина!Една от обичаните български певици зарадва своите почитатели с чудесна новина. Едва ли има по-щастли…Mar 30 2019skafeto.com

loading...